公寓房(砖头) 出卖 Zalaegerszeg - BelvárosI nagy lakás erkéllyel!

85 m2面积 3 房间
63 000 000 HUF价格
365618识别码
更多信息

街道 风景

已翻新 状态

Tégla 架构

10 m2 阳台

楼房中央暖气和自己的暖气表 暖气

deplin confort 舒适感

在接到 停车

几层 2

没有 电梯

Kiváló 公共交通

No 美国式厨房

没有 有园子

1975 修建年

Nyugat 方向

Eladásra kínálok Zalaegerszeg belvárosában egy teljesen felújított 85 négyzetméteres, házközponti fűtésű, két hálószoba+nappalis, dupla erkélyes lakást!

Az ingatlan teljes körű felújításon esett át: villany és vízhálózata megújult, új műanyag nyílászárókat kapott, hideg- és melegburkolatai minőségi, modern kivitelezésűek.

Fűtése házközponti fűtés, egyedi mérőkkel felszerelt radiátorokkal.

Konyhája teljesen gépesített, praktikus elrendezésű.
Dupla erkéllyel rendelkezik a lakás: az egyik a nappaliból, a másik a két, külön nyíló hálószobából közelíthető meg.

Az ingatlan fürdőszobája tágas, nagyméretű zuhanyzóval felszerelt, illetve dupla kézmosót kapott. Szellőzéséről ablak gondoskodik. Továbbá rendelkezik két, külön helységben kialakított toalettel.

A tárolásra rengeteg lehetőség adódik: a folyosón nagyméretű, beépített szekrény található, az étkezőből nyílik egy nagyméretű, polcozott gardróbszoba, illetve egy kamra is. A bejárat mellett szintén található egy nagymérető tárolószekrény.

Kiváló elhelyezkedése minden korosztály számára jó választás. A belváros szívében minden karnyújtásnyira elérhető: bevásárlási lehetőség, iskola, óvod, bölcsőde. Kiváló tömegközlekedéssel a város minden pontja percek alatt elérhető.

Amennyiben a lakás elnyerte tetszését és megtekintené, keressen bizalommal!

Irodánk ingyenes hiteltanácsadással és hitelügyintézéssel, kedvező díjszabású ügyvéddel és energetikai tanúsítvány elkészítésével várja az ügyfeleket.
Sebők Noémi

Sebők Noémi

随时给我们打电话

+36-30-491- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Zala Ingatlaniroda
+36 70 883 0574

發送信息

请给我回电话

相似的房产