公寓房(百叶窗) 出卖 Budapest XVII. 市区 - Pesti út

73 m2面积 3 房间
62 800 000 HUF价格
364267识别码
更多信息

外面是园子 风景

已翻新 状态

Csúsztatott zsalu 架构

2 m2 阳台

中央供热 暖气

deplin confort 舒适感

在接到 停车

几层 2

没有 电梯

Kiváló 公共交通

No 美国式厨房

没有 有园子

1988 修建年

公关费用 11 500 HUF

Dél 方向

Eladóvá vált ez az igényesen felújított, emeleti lakás, mely teljes körű generál felújításon esett át. Ez a 3 szobás otthon teljes mértékben megújult, és minden egyes részletében a minőségre és a kényelemre helyezte a hangsúlyt.

Az ingatlanban teljesen új villany- és vízvezetékek kerültek beépítésre, valamint gipszkarton álmennyezet lett kialakítva, hogy még szebb és modern légkört teremtsen. A konyha méretre készült és teljes egészében gépesített, beépített mosó- és mosogatógéppel, valamint spot lámpákkal lett felszerelve. Műanyag nyílászárók és acél biztonsági ajtó került beszerelésre. A modern belső ajtók és az olasz Biasi radiátorok termo szelepekkel tovább növelik az otthon komfortját.

A lakáshoz egy kis tároló rész is tartozik egy közös helyiségben a földszinten. Az ingatlan per- és tehermentes, azonnal birtokba vehető, így akár azonnal kezdheted az új életet ebben a csodálatos otthonban.

Az ingatlan kiváló infrastruktúrával rendelkezik, közelében óvoda, bölcsőde, iskola, uszoda, orvosi rendelő, valamint bevásárlási lehetőségek is megtalálhatóak, így minden szükséges szolgáltatás könnyen elérhető. A tömegközlekedés kiváló, az Örs vezér tere mindössze 15 perces buszútra van. A környék csendes és biztonságos, az erkély pedig közvetlenül egy parkra néz, ahol egy kis játszótér is található, így tökéletes helyszín a pihenésre és a gyerekek szórakoztatására is.


Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.
Ha nem veszem fel, visszahívom!
ID: 364267
Hallai Mónika

Hallai Mónika

随时给我们打电话

+36-30-649- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Best Sellers
+36 1 323 1873

發送信息

请给我回电话

相似的房产