家庭别墅 出卖 Tótszerdahely - Tótszerdahelyi hangulatos ház!

153 m2面积 5 房间
34 000 000 HUF价格
365944识别码
更多信息

1808 m2 地皮

园子 风景

已翻新 状态

Tégla 架构

电供热 暖气

deplin confort 舒适感

自己的车库 停车

Bun 公共交通

No 美国式厨房

有 有园子

1960 修建年

Eladó egy egyedi paraméterekkel rendelkező, nagyrészt felújított, 153 m2-es, 5 szobás családi ház Tótszerdahely településen.

Az ingatlan felújítása -egyes burkolatok cseréjét és a fürdőszobát kivéve - megtörtént: a tető komplett cseréje, a közművezetékek, a nyílászárók cseréje, a fűtéskorszerűsítés mind-mind megvalósult már.
A családi ház a jelenlegi külföldi tulajdonosoknak köszönhetően nagyon egyedi hangulatot áraszt, s méreténél fogva ideális akár egy nagy család számára is.

Fűtését elektromos fűtőpanelek és klímák biztosítják, de a mindig meleg lakásban a ,,H“ tarifának köszönhetően az áramfogyasztás rendkívül alacsony, 10 ezer ft alatt van havonta!
Az udvarban található a gázcsonk, mely a házba nem lett bevezetve - köszönhetően a minimális fűtésszámlának.

Az épület egy 1808 m2-es telken található, amelynek kiemelt előnye, hogy két utcát is összeköt. Jelenleg fóliasátorban és szabadtéren növénytermesztés folyik a területen.
A drónfelvételeken látható, hogy akár két részre is lehet bontani. Arányait tekintve kedvező a szélessége és a hossza, kényelmesen járható gépjárművel is, de bőven akad hely mindenféle szabadidős tevékenységre a család minden tagjának az udvaron.

A családi házba belépve egy tágas előtérben találjuk magunkat, ahonnan balra megközelíthető a ház elülső része. Itt található a nappali és 3 ideális méretű szoba is. Tovább haladva egy konyha lett kialakítva, ahonnan funkcióját tekintve további két egyforma szoba nyílik, illetve egy fürdőszoba és 2 kamra. Végül az előtérből nyílik egy toalett is.

Az ingatlan állapota nagyrészt felújított, beton aljazattal rendelkezik, téglából épült, a tető pedig lemez borítású. Az ablakok rolóval, szúnyoghálóval ellátottak, a három fázis szintén bevezetésre került az ingatlanba.

A házon kívül a telken még található egy tágas garázs és mellette fa tároló, illetve kialakításra került egy műhely is, ami korábban asztalos munkálatoknak adott helyet, de a jövőben akár külön lakrész, vagy iroda/üzlet is varázsolható belőle. Az ingatlanhoz egy 10 m2-es pince is tartozik, de állattartásra alkalmas épületek és további tárolók is vannak a területen.

Az ingatlanban minden műszaki berendezés, valamint a konyhabútor is garanciális!

A település folyamatosan fejlődik, ami szinte azonnal látszik egy gyors körbejárás után.
Találhatóak oktatási intézmények, orvosi rendelő, közösségi ház, élelmiszerbolt és minden ami a hétköznapok fenntartásához szükséges.
A környező települések között rendszeresen közlekednek távolsági buszjáratok, így könnyen megközelíthető Letenye, Nagykanizsa is a hét minden napján. Körülbelül 5 perc alatt elérhető az M7-es autópálya is, amely utat nyit a környező országok, Budapest és a Balaton felé is.


Megtekintési időpontért keressen bizalommal!
Juhász Judit

Juhász Judit

随时给我们打电话

+36-70-883- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Zala Ingatlaniroda
+36 70 883 0574

發送信息

请给我回电话

相似的房产