夏季别墅 出卖 Csopak - Üdülőházas nyaraló Csopakon!

38 m2面积 1 + 2 房间
49 900 000 HUF价格
363917识别码
更多信息

801 m2 地皮

外面是园子 风景

状态好 状态

Tégla 架构

6 m2 阳台

其他 暖气

Comfort 舒适感

自己的泊车位 停车

Mediu 公共交通

No 美国式厨房

有 有园子

1970 修建年

Dél 方向

Mindig is volt egy ÁLMA, hogy Balatonon van egy saját kis nyaralója?!
Ez az álom akár már idén VALÓSÁG is lehet !!!

CSOPAKON kínálok megvételre egy szuper elosztású, kiváló elhelyezkedésű nyaralót !
A Balaton északi partjának egyik legnépszerűbb és legelegánsabb vidékén található ez a Nappali + 2 hálószobás, tusolós fürdővel és teakonyhával felszerelt remek, közművesített, DÉLI tájolású , kertes ingatlan. Az ingatlanhoz tartozik egy nagy méretű TERASZ , mely egy gyönyörű zöld , fákkal védett KERTRE néz.

IGAZI RITKASÁG - KIVÁLÓ BEFEKTETÉS !

A csendes, nyugodt üdülőövezetben található nyaraló egy szuper kis közösség számára kialakított mini társasházban található, külön bejárattal rendelkezik (nem lépcsőházi) , nagyon közel a strandhoz, barátságos szomszédokkal, madárcsicsergéses reggelekkel!

A világos, déli fekvésű, hangulatos nyaraló vastag falainak köszönhetően egész nyáron kellemesen hűvöset nyújt az klíma nélkül is! Az apartman nagyon közel van, pár perc sétára a strandtól, tömegközlekedéstől, busz- és vasútállomástól, éttermektől.

Csopak családbarát strandjáról, pincészeteiről és biztonságáról híres. A községben található a Jásdi-, Tamás- és a Petrányi borospince, valamint a Szent Donát pincészet is. A strand család- és gyerekbarát. Balatonfüred, Balatonalmádi és Veszprém is autóval, tömegközlekedéssel és kerékpárral is könnyen és gyorsan megközelíthető, Palóznak egy pár perc séta.

NE maradjon le erről az egyedi lehetőségről és ÉLVEZZE MÁR AZ IDEI NYARAT a saját kis nyaralójában.
Varga-Neményi Andrea

Varga-Neményi Andrea

随时给我们打电话

+36-70-376- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - One Ingatlaniroda
+36 1 790 1541

發送信息

请给我回电话

相似的房产