公寓房(砖头) 出卖 Nyíregyháza - Nyíregyházai kuriózumok? IGEN!

56 m2面积 3 房间
46 012 500 HUF价格
365240识别码
更多信息

园子 风景

正在修 状态

Tégla 架构

热泵 暖气

deplin confort 舒适感

可以买车库位/泊车位 停车

几层 2

顶层

没有 电梯

Kiváló 公共交通

美国式厨房

没有 有园子

2024 修建年

ÚJ ÉPÍTÉSŰ ÁR ALATT!!!

Szeretnél egy belvároshoz közeli, de mégis csendes környezetben élni? Családalapításban gondolkodtok esetleg CSOK+ Képes lakást kerestek egy elit lakókörnyezetben? Vagy már nyugdíjasként szeretnéd a hétköznapjaidat nyaralásként felfogni?

AKKOR CSÖRÖGJ MERT EZT NEKED DOBTUK PIACRA!

A lényeg:
1. Nyíregyházán a belvárostól 10 perc sétára egy központi, ámde . mégis nagyon csendes, forgalomtól elszeparált bruttó 62 nm NAPPALI + 2 HÁLÓSZOBÁS lakást!
2. Fűtésrendszer hőszivattyús fan-coil, mely hűtésre és fűtésre is egyaránt alkalmas, így az évszaknak megfelelően is megteremtheted magadnak a számodra legkényelmesebb komfortérzetet!
3. Műszaki átadás 2024. őszi időszak.

Ha eddig drágának tartottad az új építésű társasházi lakásokat, akkor gyere nézd meg én kizárólag piaci áron levő ingatlanokat mutatok számodra!

Az ingatlanokhoz garázs is vásárolható 5.500.000Ft+ Áfa díjon!

12 lakásból 8 eladva 2 hónap alatt! SIESS NAGYON SOK A VEVŐ ÉS NINCS MÉG EGY ILYEN LEHETŐSÉG NYÍREGYHÁZÁN EBBEN AZ ÁRBAN!

A hét minden napján fogadom a hívásokat!

Amennyiben nem rendelkezel elegendő készpénzzel bankfüggetlen hitelcentrumunk az ország szinte összes bankját megversenyezteti Önnek a legjobb hitelkonstrukcióért, akár egyedi kedvezményekkel TELJESEN DÍJMENTESEN! Látod? Még ebben is segítünk!
Kozmáné Gelsi Csilla

Kozmáné Gelsi Csilla

随时给我们打电话

+36-30-655- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - PREDA SIP Ingatlaniroda
+36 70 597 3818

發送信息

请给我回电话

相似的房产