家庭别墅 出卖 Ráckeresztúr - Kormiss István

170 m2面积 4 房间
59 900 000 HUF价格
367305识别码
更多信息

1100 m2 地皮

外面是园子 风景

状态一般 状态

Tégla 架构

自己的炉子 暖气

Dupla komfort 舒适感

自己的车库 停车

Slab 公共交通

No 美国式厨房

有 有园子

1981 修建年

FELÚJÍTANDÓ, DE LAKHATÓ CSALÁDI HÁZ, 20 PERCRE A FŐVÁROSTÓL!!!!

Ráckeresztúron eladó egy felújítandó épület 1100 nm-es telken. A felújítandó, de lakható családi ház tetőtere beépíthető, ami további 50 nm-el növeli a hasznos alapterületet. A kertben a ház mellett tárolóhelyiségek, kazánház, állattartásra, és húsfeldolgozásra alkalmas épületek vannak. A kert hátsó része, folyamatosan művelt terület, kiválóan alkalmas növénytermesztésre. Jelenleg 118 nm a lakott terület, a 50 nm-es padlás tetőtér beépítésével ez 170 nm-re növelhető. Eredetileg egy Kádár kocka volt, amihez egy szoba lett hozzáépítve. Elosztását tekintve: nappali, + 5 szoba, előszoba, étkező, konyha, kamra, fürdő és WC. A körbekerített ketté osztott udvar első részében 3 melléképület kapott helyet (nyári konyha, műhely, tároló). A tárolóból nyílik egy 25 nm-es pince, és egy másik, 45 nm-es padlás. A hátsó udvar részen, van 5 gazdasági épület. 3 zárt (ól) 2 félig nyitott (disznó és nyúl ól volt régen.) Ezen kívül egy hús füstölő és egy terménytárolónak használt nagyjából 20 nm épület, két részre osztva. Az előkertben van 6 négyzetméter terasz, zárható garázs, és egy fedett tároló. A fűtésről vegyes tüzelésű kazán, és gázcirkó gondoskodik.

A településen a 6-os és 7-es főutakat Ercsit és Martonvásárt összekötő 6204-es út halad keresztül, amelyen elérhető az M6-os autópálya Ráckeresztúr-Ercsi csomópontjától is. A község a Szent László-völgy alsó szakaszának bal partján helyezkedik el, 30 km-re fekszik Budapesttől. Több város is hasonló távolságra található pl.: Székesfehérvár és Dunaújváros. A szomszédos nagyvárosok Százhalombatta (10 km), és (Érd 15 km).Jól megközelíthető, autóval az M6-os autópályáról közvetlen lehajtóval rendelkezik, az M7-es pedig 7 km-re Martonvásár felől érhető el.

A környéken számos játszótér található, illetve 500 méteres távolságon belül elérhető az iskola, 3 bolt, vendéglátó egység, gyógyszertár, posta, a szomszédos telken óvoda és bölcsőde épült.

A Camponától 20 perc autóval, tömegközlekedők a Volánbusz járataival, vagy vonattal utazhatnak.
Halász Menyhért

Halász Menyhért

随时给我们打电话

+36-30-646- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - KANKALIN Ingatlaniroda
+36-30-720-3622

發送信息

请给我回电话

相似的房产