联排别墅 出卖 Veresegyház - Veresegyház kertvárosi részén

131 m2面积 2 + 2 房间
79 990 000 HUF价格
359351识别码
更多信息

284 m2 地皮

园子 风景

状态好 状态

Tégla 架构

23 m2 阳台

燃气(循环式) 暖气

deplin confort 舒适感

自己的车库 停车

Bun 公共交通

美国式厨房

有 有园子

2006 修建年

Délkelet 方向

ELADÓ SORHÁZ VERESEGYHÁZON !!!

Megvételre kínálok, Pest megyei Veresegyházon, délkeleti fekvésű, nettó 131 nm-es, bruttó 170 nm-es, belső kétszintes, önálló helyrajzi számmal, 2 + 2 félszobás, jó állapotú, saját garázzsal, és 284 nm-es önálló telekkel rendelkező sorházat.

Az épület 2006-ban épült, beton alapra, 38 cm-es Phorotherm téglából, 7 cm dryvit szigeteléssel, beton födémmel, betoncserép fedéssel. Épület körbe műanyag thermo nyílászárókat kapott, elektromos redőnnyel és rovarhálóval ellátva. Fűtésről és melegviz ellátásról gázkazán gondoskodik, mindkét szinten padlófűtéssel. A felsőszintre vezető lépcső, korlátja és fa burkolata az ingatlan tartozéka, rendelkezésre is áll, csak ha az új tulajdonosnak, kell megcsináltatnia.

Környezete tiszta rendezett, szomszédok barátságosak kedvesek.

Infrastruktúrája kiváló, helyi járatos buszmegálló 2 perc sétára, óvoda 7 perc sétára, Álltalános iskola és Lidl pedig, 16 perc sétára található. Közelben rendelkezésünkre áll játszótér, cukrászda, tófürdő, Egészségügyi központ és a városközpont is. Autóval pedig 20 perc alatt a fővárosba érhetünk.

INGYENES hitel tanácsadás! CSOK Ügy intézés!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! V.I.
Varga István

Varga István

随时给我们打电话

+36-20-777- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Sashalom

發送信息

请给我回电话

相似的房产