Wohnung (Ziegel) Verkauf Budapest XIV. bezirk - 500 méterre a Városligettől

75 m2Wohnfläche 2 + 1 Zimmer
95 000 000 HUFKaufpreis
359373ID nummer
Weitere Informationen

1095 m2 Grundstück

Blick auf den Garten Ansicht

In gutem Zustand Zustand

Tégla Struktur

Elektrisch Heizung

voller Komfort Komfort

Stellplatz Parkplatz

Etage 1

Top etage

Es gibt nicht Aufzug

Ausgezeichnet Öffentliche Verkehrsmittel

Nein Amerikanische Küche

Es gibt Zugang zum garten

1938 Baujahr

Südosten Orientierung

A Városligettől 500 méterre eladó egy nagypolgári kúria legnagyobb lakása, 75 m2 lakóterülettel, SAJÁT AUTÓBEÁLLÓVAL, és SAJÁT KERTRÉSSZEL!
A lakás igazi békebeli hangulatot áraszt a hatalmas nyílászárókkal, és a 3 méteres belmagasságával.
Mivel a válaszfalak zöme bontható, ezért akár a mai kor elvárásainak megfelelő belteret is ki lehet alakítani. A fűtést jelenleg elektromos kályha, a meleg vizet villanybojler biztosítja. Az összes közmű külön mérőórával rendelkezik (vízóra almérővel).

Az 1095 m2-es telek, és a rajta álló lakóépület, beleértve a tetőteret és a pincét is, osztatlan közös tulajdonban van, és ennek a 40 %-os tulajdoni hányadát képező ingatlanrésze kerül jelenleg értékesítésre. Korrekt és részletes használati megállapodás rögzíti az ingatlan tulajdoni hányadának megfelelően felosztott ingatlanrészek használatát, illetve a további jogokat és kötelezettségeket a tulajdonosokra nézve, mely megállapodás az adás-vételi szerződés részét képezi.

Infrastruktúrális szempontból tökéletes az elhelyezkedése, így befektetőknek is jó lehetőség kiadásra. A közelben az Uzsoki kórház, az Országos Idegsebészet, Gastroenterológiai ambulancia, Scheiber Sándor Általános Iskola és Gimnázium, Tengerszem Óvoda, a Széchenyi István Általános Iskola, az Arany János Általános- és Alapfokú Művészeti Iskola, a Nádasi Ferenc Gimnázium, a Magyar Táncművészeti Egyetem, a Bosnyák téri piac,Spar, Tesco, Lidl, Aldi, posta, gyógyszertár ...
A közelben ezenkívül az 1, 1A, 3, a 62, a 62A és 69 villamos, a 32 busz , és a 82, 82A trolibusz megállója, valamint a Mexikói úti metró megálló.
Szabó Krisztina

Szabó Krisztina
Inserent

Rufen Sie uns mit Vertrauen

+36-70-371- Zeig!

Andere eigene Anzeigen

Immobilienbüro
GDN Immobilien Netzwerk - Dunakeszi
+36 30 459 5211

Eine Nachricht schicken

Rufen Sie mich zurück

Ähnliche Immobilien