Квартира (кирпичная) Продается Budapest XIV. mикрорайон - 500 méterre a Városligettől

75 m2Площадь 2 + 1 Комната
95 000 000 HUFЦена
359373Идентификация
Прочие данные

1095 m2 Yчасток

С видом на сад вид

В хорошем состоянии Cостояние

Tégla Kонструкция

Электрическое отопление

plným komfortom Kомфортность

Свое место парковки парковка

Этаж 1

Последний этаж

Нет Лифт

Kiváló Общественный транспорт

No Американская кухня

Есть Есть сад

1938 Год строительства

Délkelet Расположение

A Városligettől 500 méterre eladó egy nagypolgári kúria legnagyobb lakása, 75 m2 lakóterülettel, SAJÁT AUTÓBEÁLLÓVAL, és SAJÁT KERTRÉSSZEL!
A lakás igazi békebeli hangulatot áraszt a hatalmas nyílászárókkal, és a 3 méteres belmagasságával.
Mivel a válaszfalak zöme bontható, ezért akár a mai kor elvárásainak megfelelő belteret is ki lehet alakítani. A fűtést jelenleg elektromos kályha, a meleg vizet villanybojler biztosítja. Az összes közmű külön mérőórával rendelkezik (vízóra almérővel).

Az 1095 m2-es telek, és a rajta álló lakóépület, beleértve a tetőteret és a pincét is, osztatlan közös tulajdonban van, és ennek a 40 %-os tulajdoni hányadát képező ingatlanrésze kerül jelenleg értékesítésre. Korrekt és részletes használati megállapodás rögzíti az ingatlan tulajdoni hányadának megfelelően felosztott ingatlanrészek használatát, illetve a további jogokat és kötelezettségeket a tulajdonosokra nézve, mely megállapodás az adás-vételi szerződés részét képezi.

Infrastruktúrális szempontból tökéletes az elhelyezkedése, így befektetőknek is jó lehetőség kiadásra. A közelben az Uzsoki kórház, az Országos Idegsebészet, Gastroenterológiai ambulancia, Scheiber Sándor Általános Iskola és Gimnázium, Tengerszem Óvoda, a Széchenyi István Általános Iskola, az Arany János Általános- és Alapfokú Művészeti Iskola, a Nádasi Ferenc Gimnázium, a Magyar Táncművészeti Egyetem, a Bosnyák téri piac,Spar, Tesco, Lidl, Aldi, posta, gyógyszertár ...
A közelben ezenkívül az 1, 1A, 3, a 62, a 62A és 69 villamos, a 32 busz , és a 82, 82A trolibusz megállója, valamint a Mexikói úti metró megálló.
Szabó Krisztina

Szabó Krisztina

Звоните нам с доверием

+36-70-371- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - Dunakeszi
+36 30 459 5211

Отправить сообщение

Перезвоните мне

Похожая недвижимость