Flat (brick) For sale Budapest IX. district - Lechner Ödön fasor

109 m2Space 4 Rooms
199 000 000 HUFPrice
357673ID number
Other data

Panoramic View

Novel Condition

Brick Structure

Other Heating

Luxury Comfort

Garage/parking space buy Parking

Floor 1

Exist Elevator

Good Public transport

American kitchen

No exist Access to the garden

2005 Year of construction

Common cost 152 600 HUF

Southwest Orientation

Dunai panorámás ,első emeleti , 3 hálószobás saroklakás eladó a IX. kerületben, a Lechner Ödön fasoron, a Milleniumi Városközpont ékkövének számító Duna-Pest Rezidenciák B épületében. A 109 nm-es alapterületű exkluzív lakás belsőépítésszel lett 2023-ban átalakítva, és felújítva.

A 2005-re elkészült épület modern hőszigeteléssel, és központi hűtéssel-fűtéssel rendelkezik. Az épület a Wall Street Journal szponzorálta "Közép-Kelet-Európai Minőségi Díjak" közül megkapta az Év Legjobb Lakóépülete címet. Egy külön életstílus itt lakni, ebben a közösségben. 24 órás portaszolgálat áll a mi és vendégeink rendelkezésére, akikkel (+2 fő vendég) együtt élvezhetjük Budapest egyik neves fürdőjének termálvizét, valamint használhatjuk a jacuzzit, szaunákat, sókamrát, vagy akár edzhetünk a fitneszteremben, vagy 2 squash pálya egyikén vezethetjük le a napi stresszt. Ezen felül rendelkezésünkre áll könyvtárszoba, szivarszoba, közösségi helyiség billiárddal, és mindeközben gyermekeink játszhatnak a lakóparkon belüli 1. emeleti játszótéren.

A lakás amerikai konyhás nappalit kapott, amely hegemóniáját Miele gépek erősítik, ugyanakkor egy bárpult hangulatilag részben szeparálja azt. Amennyiben még több bor tárolására van igényünk, úgy a szintén az emeleten levő közös bortároló helyiség 2 rekeszébe pakolhatunk. A délnyugati fekvésnek és a 89cm-es parapet magasságnak köszönhetően a lakás rendkívül világos és napos. A 3 teljes értékű hálószoba, 2 wc-s fürdőszoba, egy 3. külön wc, valamint egy külön háztartási helyiség (mosó- és szárítógéppel) együtt szolgálja komfortunkat. A belmagasság sztenderd 2,7m a lakóterületen.

E minőségi otthont kifejezetten ajánljuk azoknak az igényes pároknak, vagy családoknak, akik a friss dunai levegő élénkítő hatása mellett a budapesti hidak látványát együtt élveznék szállodai szintű szolgáltatásokkal (akár masszőrhöz is bejelentkezhetnek és személyi edzőt is kaphatnak külön térítés nélkül) és hajlandóak ennek az árát megfizetni, és így egy egymást többnyire ismerő, elit közösséghez szeretnének tartozni.

A 235 M Ft-s lakás ára irányár. A képeken látható bútorozottság és több dekorációs elem is az ár részét képezik. Az ingatlanhoz egy elektromos töltővel ellátott teremgarázs beálló is tartozik a -1 szinten (rámpa és egyben valóban lift közeli is egyben), 12 M Ft értékben. Ezen felül, szintén a teremgarázsban 2 zárt tároló helyiség bérleti lehetősége is adott. Az ingatlan per- igény- és tehermentes, sikeres adásvétel után azonnal birtokba vehető.
Varga-Neményi Andrea

Varga-Neményi Andrea
Advertiser

Call me with confidence

+36-70-376-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - One Ingatlaniroda
+36 1 790 1541

Send a message

Call me back

Similar properties