Flat (panel) For sale Budapest VIII. district - Százados út

51 m2Space 1 + 1 Rooms
55 500 000 HUFPrice
361527ID number
Other data

Garden view View

In good condition Condition

Panel Structure

6 m2 Balcony/terrace

Individual meter Heating

Full comfort Comfort

Self-parking Parking

Floor 2

No exist Elevator

Excellent Public transport

No American kitchen

No exist Access to the garden

1992 Year of construction

Common cost 20 000 HUF

West Orientation

Közkedvelt Százados Lakóparkban eladó 51 nm-es nyugati fekvésű, erkélyes, szép állapotú, emeleti lakás!

VIII. kerület közkedvelt részén, a Százados úton eladó egy 51 nm-es másfél szobás lakás. Az ingatlan szép állapotban van, minden ablaka nyugati fekvésű és a hangulatos belső kertre néz, aminek köszönhetően rendkívül csendes.

Nappaliból nyíló 6 nm-es szép tágas erkélye szintén a kertre néz, tökéletes helyszín egy délutáni pihenéshez, nyári napozáshoz. Mindenhol műanyag nyílászárók, elhúzható szúnyoghálók és redőnyök találhatóak.

A lakás házközponti fűtésű egyedi mérőórával felszerelt. A fűtéssel együtt a közösköltség átlagosan havi 20.000 forint. A nappaliban található egy klíma is, ami nyáron hasznos lehet.

Tartozik az ingatlanhoz egy 4 nm-es földszinti zárt, száraz tároló is. A társasház tiszta, rendezett, jó állapotú. A lakópark pedig rendkívül csendes, nyugodt, gyönyörű kertjét kertészek gondozzák, ráadásul hatalmas játszótér is található itt. A teljes területe kerítéssel körbevett, elektromos kapukkal felszerelt, ahol a lakáshoz tartozik udvari beálló is, mely díjtalanul használható.

A közlekedés kiváló, néhány perc sétára metrómegálló, alig 100 méterre villamos, közvetlenül a lakópark előtt pedig csupán pár méterre üzletek, háziorvosi rendelő, de a Közszolgálati Egyetem is csupán pár perc séta, így akár kiadásra is alkalmas.

Kiváló első lakásnak egyedülállók számára vagy fiatal párnak. kis családnak, akik a belvároshoz közel szeretnének élni, mégis vágynak egy csendes zöld környezetben található otthonra.

Az ingatlan tehermentes, 1/1-es tulajdonostól megvásárolható.
Gasztonyi Renáta

Gasztonyi Renáta
Advertiser

Call me with confidence

+36-30-827-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - Best Sellers
+36 1 323 1873

Send a message

Call me back

Similar properties