Flat (brick) For sale Budapest VIII. district - Orczy út

78 m2Space 2 Rooms
46 500 000 HUFPrice
364048ID number
Other data

Street View

In fair condition Condition

Brick Structure

Gas (HERA) Heating

Full comfort Comfort

At community areas Parking

Floor 3

Exist Elevator

Excellent Public transport

No American kitchen

No exist Access to the garden

1900 Year of construction

Common cost 19 000 HUF

East Orientation

Befektetési lehetőség, piaci ár alatt (596.000Ft/nm), remek közlekedési vonalon, a SOTE-hoz közel.
Akár amerikai konyhás nappali + 4 (11-13 nm közötti) hálószoba kialakítására is van lehetőség, így havi 360-400.000 Ft bevételt is el lehet érni. Központi helyen, az Orczy út és tér találkozásánál, kifejezetten jól gondozott, normális, környezetére gondos lakóközösségű (saját facebook csoportjukban a ház története megismerhető, itt egyeztetnek az aktuális felújításokról is, nincs kiteregetés, kiabálás), 4 emeletes, liftes ház 3 emeletén található az ingatlan.
A lakás közepes állapotú, a falban réz villanyvezetékek vannak, a fürdőszoba már újabb, a bejárati ajtót kicserélték, parapet gázkonvektorral és Héra cserépkályhával megoldott a fűtés, a szoba és a konyha klímás. Az ablakokat fel kell újítani, a tölgyfa parketta nagyon szép, az ajtók szintén jó állapotúak. A fürdő és a wc külön helyiségben található. Az alapterület 78 nm, 2 egyforma egyenként közel 27 nm-es, 2-2 ablakos, utcára néző, nagyon világos szobája van. Ezekből lehet akár 4 majdnem egyforma méretű szobát kialakítani, a képek között vannak átalakítási ötletek.
A lakáshoz hozzá kell nyúlni, ez nem vitás, de látszik, hogy igyekeztek megóvni és a lehetőségek szerint korszerűsíteni. Egészen kiemelkedő megtérülést tud produkálni, nagyon jól és viszonylag egyszerűen átalakítható.
További részletekért várom hívását!
Harján Éva

Harján Éva
Advertiser

Call me with confidence

+36-30-694-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - City Center
+36-30-694-0369

Send a message

Call me back

Similar properties