Family House For sale Bük - Családi ház extrákkal

165 m2Space 4 Rooms
95 000 000 HUFPrice
356445ID number
Other data

739 m2 Building lot

Garden view View

Reconditioned Condition

Brick Structure

Gas (circulating) Heating

Full comfort Comfort

Own garage Parking

Good Public transport

American kitchen

Exist Access to the garden

1980 Year of construction

Southwest Orientation

Szombathelytől 27 km-re az Alpokalja és a Kisalföld találkozásánál elhelyezkedő Bük településen, kuriózumnak számító családi ház várja új lakóit. A Büki fürdő mára már az ország második legnagyobb gyógyfürdője.
Területe 14 hektár, 26 medencével( ebből 11 fedett), 5 ezer m2 vízfelülettel rendelkezik. A település rendkívül népszerű, egyre inkább üdülővárossá nőtte ki magát. Lakói megélhetésében ma már jelentős szerepet játszik a turizmus. Csendes utcájában kínálom eladásra a hirdetésben szereplő luxus ingatlant, amelynek fő jellemzője - funkció és kényelem. Az extra minőségű 165 m2-es családi házat tágas terek jellemzik. Az épület 2020-2022-ben új kötösbe öltözött. A felújítás során minőségi anyagok beépítése volt a fő szempont. Nappali+konyha+étkező kb. 100 m2 egyedi burkolattal rendelkezik, Lapponia Green Verde Norvég gránitlap 2 cm vastagságú. A konyhában Nobilia márkájú konyhabútor került beépítésre. A ház Hikvision térfigyelő kamerarendszerrel, és Paradox rádióegységes riasztóval felszerelt. Nyílászárói fokozottan hang-és hőszigeteltek 3 rétegű üvegezéssel, alumínium motoros redőnyökkel, szúnyoghálóval felszereltek. Fűtése Ariston kondenzációs kazánon kívül, egy rendkívül látványos cserépkályhával megoldott.. A hőleadás radiátorokon keresztül történik. A hidegburkolatok alatt padlófűtés is a rendszerre köthető. Ezen felül 4 db hűtő-fűtő klímával alakíthatja a hőmérsékletet.
Az ingatlan homlokzatán 18 cm , míg a lábazaton 8 cm vastag szigetelés található. Az udvar jó része térköves, különlegessé a fűthető, elektromos fedéssel rendelkező medencén, jakuzzin kívül a pálmafák teszik. A Wellis Jakuzzi 6 személyes, Sunhouse Spa kupolafedéssel.
Továbbá közel 60 m2, nyári konyhának megfelelő fedett terasz, épített kemencével, grillpulttal, 4 rózsás főzőhellyel, hideg-melegvizes mosogatóval szolgálja az ott lakók kényelmét. Autóját a kertben könnyűszerkezetes, Hörmann elektromos kapuval ellátott garázson kívül, az előtte megépített fedett tároló alatt parkolhatja. A kedvencekre gondolva kutyakennel, tároló is helyet kapott. Az utcafronti bejárás is elektromos kapun keresztül történik. Az ingatlan teljes berendezése a vételár részét képezi. Ide csak a személyes holmiját kell hoznia.
Bővebb tájékoztatásért, megtekintés céljából, kérem keressen
Berkéné Szűcs Judit

Berkéné Szűcs Judit
Advertiser

Call me with confidence

+36-70-575-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - Home&Feeling
+36 30 936 5528

Send a message

Call me back

Similar properties