Family House For sale Vilonya - TAVASZVÁRÓ AKCIÓ HÍVJ AZONNAL!!

155 m2Space 4 Rooms
145 000 000 HUFPrice
363052ID number
Other data

1800 m2 Building lot

Courtyard View

Newly built Condition

Ytong Structure

50 m2 Balcony/terrace

Heat pump Heating

Full comfort Comfort

Self-parking Parking

Excellent Public transport

American kitchen

Exist Access to the garden

2021 Year of construction

Southeast Orientation

!!TAVASZVÁRÓ AKCIÓ!!

EZ TÉNYLEG EGY KIVÉTELES LEHETŐSÉG!

Csendesség, nyugalom, modern környezet, ingyen rezsi! Minden, ami csak legtöbb esetben álom, az itt ebben az esetben valóság!!

Vilonyán eladásra kínálunk egy csodálatos ingatlant, mely tényleg mindenkinek tökéletes választás legyen az fiatal pár, idősebb házaspár, vagy család!

Vilonya Veszprém központjától 8-10km-re található + egyik legkivételesebb lehetősége a lokációnak, hogy a aközelben van a Balaton és egyéb turisztikai lehetőség is!

A lakás jellemzői: 3 háló + nappali amerikai konyhás, hőszivattyús fűtésrendszer padlófűtéssel, szerkezete Ytong a családi háznak. Napelemenergiás ingatlan így a rezsi szinte 0Ft. 2 terasz is csatlakozik a házhoz, tehát több lehetőségre funkcionálható, akár Jacuzzi, grill, és nyári kert kialaktásra is alkalmas. Hatalmas udvar, gyönyörű beépített terület, A szinte új építésű ingatlant, egy madárcsicsergős csendességben élvezheti még szürke hétköznapokban is!


NE HABOZZON! Hívjon még ma és kössük Veszprém vármegye egyik legkiválóbb ügyletét és élvezzék az álomotthonban mindennapjukat!


Amennyiben nem rendelkezik elegendő készpénzzel bankfüggetlen hitelcentrumunk az ország összes bankját képes megversenyeztetni a legjobb hitelkonstrukciókért, akár egyedi kedvezményekkel! Látja? Még ebben is segítünk!
Káldosi Attila Brúnó

Káldosi Attila Brúnó
Advertiser

Call me with confidence

+36-70-313-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - PREDA SIP Ingatlaniroda
+36 70 597 3818

Send a message

Call me back

Similar properties