Family House For sale Veresegyház - Öreg-tó közelében

98 m2Space 3 + 2 Rooms
80 000 000 HUFPrice
366311ID number
Other data

433 m2 Building lot

Garden view View

Reconditioned Condition

Brick Structure

2 m2 Balcony/terrace

Gas (circulating) Heating

Full comfort Comfort

Own garage Parking

Excellent Public transport

American kitchen

Exist Access to the garden

1980 Year of construction

Southeast Orientation

Veresegyház központ közeli, mégis csendes utcájában, a Mézesvölgyi részén eladó nettó 98 nm-es lakóterülettel (+22 m2 garázs) családi ház, 433 nm-es összközműves telken.
Bár az ingatlan az 1980-as években épült, 8-10 éve elkezdve egészen napjainkig, szinte teljeskörűen felújították.
Az épület egy része duplán rakott ikersejt téglából, egy része 30-as Porotherm téglából épült, kívülről 5 cm-es Nikecell szigetelést kapott.
A teljes tetőszerkezet le lett cserélve, betoncserép fedést, a fafödém pedig üveggyapot szigetelést kapott szintén a jó hőtartás céljából.
A belső ajtók, és az ablakok is cserélve lettek, utóbbiak műanyag, thermoüveges nyílászárók. A fűtésrendszer is cserélve lett 10 éve, új gázcirkóra, rézcsövekkel, új lapradiátorokkal. Fűtés kiegészítésként több helyiség kapott inverteres klímát. A teljes elektromos hálózat cserélve lett.
Az értékes hidromasszázs kád, a konyha bútor, és az egyedileg asztalossal készíttetett dekoratív, masszív gyerekágy is a vételár részét képezheti. Bár nem indokolt, de az ingatlan riasztóval ellátott, távfelügyeletre kötött. Mivel két utcára nyílik, két külön bejárattal rendelkezik, a hátsó kertrész a garázzsal akár vállalkozásnak is helyet adhat.
Bővítésre a tetőtér felé van lehetőség, egy része előkészítve.
A kerítés egy része már felújított, kovácsoltvas kapuval, illetve a garázs elektromos kapuval ellátott.
A házban lejárat található egy kb. 5 nm-es pincébe.

A közelben minden megtalálható, ami egy kényelmes élethez elengedhetetlen. Például a 318-as számú távolsági busz megállója, mely Budapest-Újpest Városkapu és Galgamácsa között közlekedik Fót és Veresegyház érintésével.Valamint a 391-es számú helyi járat megállója, mely érinti Veres főbb intézményeit. Az S71-es számú vonat állomása is sétatávolságra van, Budapest-Nyugati pályaudvar és Vác között közlekedik. Szintén a közelben óvoda, bölcsőde, általános iskola, Coop, Lidl, drogériák, gyógyszertár... Vigyázat, a szerdán és szombaton tartott híres veresi piac függőséget okozhat!
Kikapcsolódni a Termálfürdő, az Ivacsi tavak, a medvefarm, illetve a környező településeket például az őrbottyáni horgásztó, vagy a megunhatatlan vácrátóti arborétum nyújt lehetőséget. Nyáron pedig a szabadtéri kultúrális program, a Mézesvölgyi Nyár.

Megtekintésére előre egyeztetett időpontban van lehetőség. Keressen a hét bármely napján, ünnepnapon is.
Szabó Krisztina

Szabó Krisztina
Advertiser

Call me with confidence

+36-70-371-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - Dunakeszi
+36 30 459 5211

Send a message

Call me back

Similar properties