Building lot For sale Őrbottyán - csendes, panorámás részen

1 230 m2Space 0 Rooms
19 900 000 HUFPrice
365387ID number
Other data

Panoramic View

Good Public transport

Őrbottyán központ közeli mellékutcájában eladó belterületi, 1230 nm-es összközműves telken található nettó 35 nm-es, könnyűszerkezetes felvonulási épület.
A tulajdoni lapon kivett beépítetlen terület, tehermentes, 1/1 tulajdonban van.
A telek kb. 16 méter széles és kb. 77 méter hosszú, Lf-1 besorolású, azaz falusias lakóövezetbe tartozik, 30%-ban beépíthető (369 nm), a megengedett legnagyobb épületmagasság 5 méter.
A hész leírása alapján két épület építhető, abból az egyik bírhat lakóbesorolással.

A felvonulási épület könnyűszerkezetes, a falak belső üveggyapot szigetelést kaptak, de a hőtartás fokozható egy külső hungarocell szigeteléssel. A nyílászárók műanyagok, thermoüvegesek, de a bejárati, és a beltéri ajtók is újak. A födémen is üveggyapot lett letéve, így már most is jó a hőtartása a kis háznak.
A fűtés elektromosan megoldott, a meleg vizet villanybojler biztosítja.

A telek nagysága lehetőséget ad állattartásra, növénytermesztésre, de több autó beállására is marad hely. Jelenleg is több termő gyümölcsfa díszíti a kertet.

A 315-ös számú távolsági busz megállója kb. 500 méterre található az ingatlantól (Budapest Újpest- Városkapu, és Püspökszilágy között közlekedik). A vasútállomás kb. 800 méterre van az ingatlantól.(Vác és Budapest Nyugati pályaudvar között közlekedik-gyorsított járattal is).
Kikapcsolódásra az őrbottyáni horgásztó, a veresegyházi tavak, a termál fürdő, az uszoda, a medvepark, és a vácrátóti arborétum nyújt lehetőséget egy hosszú nap után.
A fő út melletti sok kis bolton kívül a közeli Veresegyházán a központban Lidl is található, de a közelben van orvosi rendelő, általános iskola, óvoda, posta, gyógyszertár.

Megtekintésre előre egyeztetett időpontban van lehetőség. Kérem keressen a hét bármely napján.
Szabó Krisztina

Szabó Krisztina
Advertiser

Call me with confidence

+36-70-371-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - Dunakeszi
+36 30 459 5211

Send a message

Call me back

Similar properties