Flat (brick) For sale Szombathely - Prémium kategóriás lakás

71 m2Space 3 Rooms
63 990 000 HUFPrice
359418ID number
Other data

Garden view View

Newly built Condition

Brick Structure

20 m2 Balcony/terrace

District heating with individual measurements Heating

Full comfort Comfort

Self-parking Parking

Floor 1

Exist Elevator

Good Public transport

American kitchen

No exist Access to the garden

2024 Year of construction

Southwest Orientation

Bevezető ajánlat, ragadja meg az alkalmat ! Új építésű, prémium lakások a belváros peremén.
A Károlyi Antal, a Szőlősi templom és a Mikes Kelemen u. által határolt lakóterület az elmúlt években épült be- egyre színvonalasabb- lakóépületekkel. A Gyurits Antal u-ban épülő társasház II. üteme a megvalósított Károlyi Lakókert szomszédságában épül. A tervezés során a funkció, a környezettudatosság és a kényelem voltak a legfontosabb tervezési szempontok. Így különösen az utcaképi illeszkedés, az épületek szellős elhelyezése, valamennyi lakás kedvező tájolása (D Ny-i), az épületek körül a maximális zöldterület és a megfelelő garázs szám biztosítása, a színvonalas közösségi funkciók kialakítása. A lakások értékállóságát és kényelmét az átgondolt tervezés, a minőségi anyagok használata, a nagyméretű, intim teraszok, a lift, a megújuló energia, egyedi és közös tárolók, fedett beállók, garázsok biztosítják. Az alkalmazott szerkezetek megfelelnek a ma érvényes “közel nulla energiaigényű épületek” követelményeinek.
Az épületek előtti sétányok díszkivilágítást kapnak mozgás- és alkonykapcsolás vezérlésével. A sétányokról különböző típusú gépkocsi beállóhelyek – felszíni fedett, és normál parkolók ill. garázsok - közelíthetőek meg. Egyes parkolók között beruházói döntés szerinti helyen és műszaki kialakítással, elektromos töltőpont csatlakozási lehetőség biztosított. A közös területek alkalmasak játékra, pihenésre, a földszinti lakások előtti kijelölt zöldterület saját használata mellett. A ház kaputelefon rendszerrel és automata kapunyitóval lesz felszerelve. A lépcsőházban és egyéb közös terekben időkapcsolós világítás lesz kiépítve.
A telken terv szerint a két ütemben 15 garázs, megfelelő számú térkő burkolatú parkolóhely és babakocsi- kerékpártároló , valamint számos egyéni tárolóhely épül, helyszínrajz és alaprajzok szerint. Megfelelve a mai korszerű követelményeknek, az épületek hő és hangszigetelése a vonatkozó szabályoknak maximálisan megfelel. A külső hőszigetelés vastagsága 16-20 cm. Az ablakok 3 rétegű üvegezéssel melegperemmel ellátott kiváló hőszigetelésű nyílászárók. A lakások padlófűtéssel rendelkeznek, mely a szabadabb belsőépítészeti kialakításoknak ad lehetőséget. A központi gépészet távfelügyeleti rendszerrel ellátott, megújuló forrásból biztosított távfűtés, így a karbantartás és üzemeltetés során ez gyors beavatkozást és üzembiztonságot eredményez. A fogyasztás egyedi mérőkkel mért, az elszámolást a Közös képviselő végzi. A megújuló energia arány meghaladja a 25%-ot. A lakások 67-71-89 m2 hasznos alapterületen, élhető terekkel, és funkciókkal rendelkeznek. A teraszok kialakításánál kiemelt szempont az intimitás, melyet a nem átlátható üveg korlátelemek, és a tervezett elhelyezésük biztosít. A teraszok üvegpanelek beépítésével zárt kialakítást kapnak. A belsőépítészeti tervezés érinti a teraszok berendezését és világítás kialakítást is.

Minden lakás rendelkezik a riasztó rendszer védőcsövezésével, akár az okos otthon kapcsolattal, és szélessávú internetcsatlakozási lehetőséggel.
A társasház közös internetkapcsolata lehetőséget ad a közös területeken az internet elérésre, valamint biztosítja a megfelelő távfelügyeleti rendszert a gépészeti és villamos berendezésekhez. A kényelmet szolgálják mind a főkapunál, mind a lépcsőházi bejáratoknál a kártyás beléptetés, a biztonságot a zárt kerítésrendszer és az automata főkapu. Az átgondolt belsőépítészeti tervek alapján készül a lakás burkolatkiosztása, világítás és közmű ( víz, szennyvíz ) beállásának kiépítése. A tervezés során olyan anyagok – burkolatok, szaniterek, külső homlokzati elemek stb – kerültek kiválasztásra, melyek a megfelelő karbantartás mellett tartósan szolgálják az ott lakók kényelmét, valamint hosszú távon biztosítják a tervezett megjelenést, és az értékállóságot.
Fenntartható lakások, alacsony energiafelhasználás:
- egyéni fogyasztásmérők
- digitális heti programozható termosztátok
A kivitelezés során opciós, belsőépítészeti konzultáció és egyes esetekben tervmódosítás utáni kialakítások:
Okos otthon megoldások:
- vízszivárgás mérés
- füstérzékelés
- távoli fűtésvezérlés
- redőnyvezérlés
- választható belső burkolatok, szaniterek
- alumínium redőny, rovarhálóval
- álmennyezet kialakítása
Aktuális ajánlatban KONYHABÚTOR is szerepel nettó 1 000 000 Ft értékhatárig, gépek nélkül. Klíma beépítése a konyha-étkező , nappali térben. Felszíni parkolót is jándékba adja a beruházó az akció keretén belül.
Az ingatlanokhoz, tárolók, garázsok vásárolhatók.
Amennyiben felkeltette érdeklődését, további információért keresse irodánkat. Vegye igénybe szolgáltatásainkat.
Berkéné Szűcs Judit

Berkéné Szűcs Judit
Advertiser

Call me with confidence

+36-70-575-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - Home&Feeling
+36 30 936 5528

Send a message

Call me back

Similar properties