Family House For sale Zalaegerszeg - Zalaegerszeg, Belváros

306 m2Space 6 Rooms
119 000 000 HUFPrice
352219ID number
Other data

415 m2 Building lot

Courtyard View

Novel Condition

Brick Structure

10 m2 Balcony/terrace

Gas (circulating) Heating

Double comfort Comfort

Own garage Parking

Excellent Public transport

American kitchen

Exist Access to the garden

2005 Year of construction

West Orientation

Újszerű, igényes, azonnal költözhető családi házra vágyik Zalaegerszeg belvárosában?

A megyeszékhely kedvelt családi házas övezetében kínálok eladásra egy egyedi kialakítású, három szintes, tégla építésű igazán szép és igényes Otthont!

Ez a két nappalival, 4 hálószobával, 2 fürdőszobával, plusz egy zuhanyzóval ellátott 306 m2-es egyedi, elegáns ingatlan 462 m2-es sík telken helyezkedik el minden oldalról körbekerítve. A földszinten, jelenleg is üzemelő 100 m2-es szépészeti szolgáltatás működik számos hozzá tartozó helyiséggel.

A duplakomfortos ingatlan kifogástalan állapotú, 2005-ben épült egy elismert zalaegerszegi èpïtőipari vállalkozás kivitelezésében, mely cég garancia a kivitelezés minőségére.

A családi ház egy abszolút nyugodt utcában található, aminek köszönhetően csendes ugyanakkor lakott és biztonságos a környék, de mégis közel a belváros!

A zárt telek kerítéssel minden oldalról körbehatárolt, gondosan rendben tartott, sík zöld füves területen fekszik. Az udvar többi része térkövezett.

A ház 3 részre tagolt:
A földszinten egy kellemes 37 m2-es garzonlakást találunk, fürdővel, kiskonyhával, mely mellett helyezkedik el a hangulatos, napfényes télikert.
Az impozáns ingatlan földszinti részén helyezkedik el továbbá a jelenleg szépészeti szolgáltatás nyújtó szalon számos kiszolgáló helyiséggel, valamint a nagyméretű finn szauna zuhanyzóval, öltözővel.

Az első emeleten szinteltolással egy nappali + 3 szobás lakrész került kialakításra tágas terekkel, egy hozzá tartozó 10 m2-es déli fekvésű terasszal, zuhanyzós, fürdőkádas nagy fürdővel, külön toalettel, mosókonyhával, gardróbszobával. A minden igényt kielégítő konyha mellé egy kényelmes étkező, valamint egy társalkodó is társul.

A 10 m2-es pince a télikert és a szalon egy része alatt húzódik, a második garázs az épület folytatásaként került kialakításra

Az egyik garázs 2 autó beállására alkalmas, utcafronti, elektromos kapuval épített, s a házba közvetlen bejutást biztosít.

Az ingatlan melegéről cirkós gázfűtés gondoskodik 2 gázkazánnal, radiátor hőleadókkal, valamint a földszinten található tetszetős cserépkályha nyújt alternatív fűtési módot.

Kettö klíma, riasztó, öntözőrendszer, ipari áram van a házban. Teteje Bramac cseréppel fedett, nyílászárói modern műanyagok.

Ha újszerű igényes, gondosan megtervezett és megépített többgenerációs családi házra vágyik, esetleg otthon képzeli el munkahelyét, akkor ez az ingatlan ideális választás!

Amennyiben a ház felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!
Juhász Judit

Juhász Judit
Advertiser

Call me with confidence

+36-70-883-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - Zala Ingatlaniroda
+36 70 883 0574

Send a message

Call me back

Similar properties