Family House For sale Zalaegerszeg - Zalaegerszeg, belvárosközeli ház!

200 m2Space 6 Rooms
99 000 000 HUFPrice
361173ID number
Other data

552 m2 Building lot

Courtyard View

In good condition Condition

Brick Structure

5 m2 Balcony/terrace

Gas (circulating) Heating

Double comfort Comfort

Own garage Parking

Excellent Public transport

No American kitchen

Exist Access to the garden

1970 Year of construction

Eladóvá vált Zalaegerszeg belvárosához közel egy nappali plusz 5 hálószobás családi ház, mely egy ,,kádár-kocka’” átépítésének köszönhetően nyerte el a mai formáját. s került modernizálására, átalakításra - minden kényelmet és funkcionalitást kínálva a modern városi élethez.

Az 552 négyzetméteres téglalap alakú telken elhelyezkedő, kerítéssel körbekerített ingatlan hasznos alapterülete 200 nm, melynek főbb paraméterei és elosztása a következők:

Jó Építési Minőség: Masszív tégla falazattal és fa szerkezetű nyeregtetővel rendelkezik, melyet cserép héjazat (Bramac) borít.

Modern Fűtési Rendszer: gáz cirkó fűtés radiátor hőleadókkal gondoskodik a kellemes hőmérsékletről, a nappaliban pedig egy esztétikus cserépkályha biztosítja az alternatív fűtési módot, s adja azt a meleget és meghitt hangulatot, melyet csak egy cserépkályha tud biztosítani.

Kert: A sík, körbekerített terület lehetőséget nyújt konyhakert vagy akár egy medence kialakítására, de családi, baráti együttlétek kiváló helyszíne is lehet, főképpen a ház és a garázs között kialakított kerti kiülő által. Az udvaron található fúrt kút pedig alternatív lehetőséget biztosít a pázsit és a növények öntözésére.

Kényelmes Parkolás: Az elektromos kapuval felszerelt garázsban egy autónak, a térkővel burkolt ház előtti részen és az ingatlan előtt több személygépkocsi parkolására is van lehetőség.

Az ingatlan hőszigetelő vakolatot kapott, melegvíz ellátásáról gázkazán gondoskodik, nyílászárói hőszigetelt műanyag nyílászárók.

Pinceszint, udvar:

Az összesen 10 nm-es pinceszinten jelenleg az infra szauna, egy zuhanyzó, valamint a gázkazán kapott helyet, a földszinti, ház melletti tetővel ellátott kiülő a szabadidős tevékenységek helyszíne, de bicikli, roller, s egyéb tároló is kialakításra került itt.

A földszint:

Előszoba
Nappali-étkező
Konyha
Hálószoba
Fürdőszoba és külön mellékhelyiség valamint
Terasz

Tetőtér:

4 hálószoba
Zuhanyzóval ellátott fürdőszoba külön mellékhelyiséggel
Mosókonyha
Folyosó
Lépcső
Padlás, mely pakolható, járható.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és tegye meg az első lépést a saját álomotthona felé! Ha további információra van szüksége, vagy személyesen is megtekintené az ingatlant, forduljon hozzám bizalommal!

Az ingatlan CSOK-ra alkalmas.
Juhász Judit

Juhász Judit
Advertiser

Call me with confidence

+36-70-883-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - Zala Ingatlaniroda
+36 70 883 0574

Send a message

Call me back

Similar properties