Casa Familiala Vânzare Kakucs - Kakucson remek közlekedéssel!

85 m2Suprafaţa 2 + 1 Camere
44 900 000 HUFPreţ
365807Identificare
Mai multe detalii

1438 m2 Teren

Stradal Vedere

Stare bună Stare

Zidărie mixtă Structură

Gaz Încălzire

Confort 1 Confort

Parcare proprie Parcare

Bun Transport public

Nu Bucătarie deschisă

Existent Acces la grădină

1975 An construcție

Sud Vest Orientare

Remek lehetőség Kakucson!

Megvételre kínálunk közel Budapesthez egy 86 nm-es házat 1438 nm-es összközműves telekkel. Felújított 2+félszobás otthont kínálunk Önnek, mely ideális családi életvitelhez, az épület elhelyezkedése remek megközelítést biztosít mind autóval-tömegközlekedéssel egyaránt.

Az ingatlan különlegessége a nagy kert, mely lehetőséget kínál a szabadtéri tevékenységekre, piknikekre vagy csak egyszerűen a természet közelségére vágyóknak. A kertben való időtöltés gyönyörű kilátást biztosít, és lehetővé teszi a pihenést a természet ölelésében.

A helyszín kiváló: Kakucs barátságos közösségében található, ugyanakkor Budapest könnyen megközelíthető, így az otthon mind a városi életstílust, mind a vidéki nyugalmat keresők számára ideális választás.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy saját otthonában élvezhesse a vidéki élet nyugalmát, miközben a város kényelmei is könnyen elérhetők maradnak! Hívjon minket még ma egy személyes megtekintésért, és tegye meg az első lépést álmai otthona felé!

A környék infrastruktúrája kiváló, minden elérhető távolságban van egy család számára, volán busz, üzletek, hivatal, orvosirendelő, gyógyszertár, óvoda-iskola.

További információért hívjon bizalommal a hét minden napján.

Az ingatlan banki hitelre alkalmas 2 gyermek után CSOK + is igényelhető rá, BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN!
Lőrinczy László

Lőrinczy László
Agent de publicitate

Contactează-mă!

+36-30-180-Arată

Mai multe anunțuri

Agenție Imobiliară
GDN Rețea de agenții imobiliare - One Ingatlaniroda
+36 1 790 1541

Trimite un mesaj

Sună-mă

Proprietăți similare