Частный дом Продается Kakucs - Kakucson remek közlekedéssel!

85 m2Площадь 2 + 1 Комната
44 900 000 HUFЦена
365807Идентификация
Прочие данные

1438 m2 Yчасток

Уличная вид

В хорошем состоянии Cостояние

Vegyes falazat Kонструкция

Газ (конвектор) отопление

plným komfortom Kомфортность

Свое место парковки парковка

Dobrý Общественный транспорт

No Американская кухня

Есть Есть сад

1975 Год строительства

Délnyugat Расположение

Remek lehetőség Kakucson!

Megvételre kínálunk közel Budapesthez egy 86 nm-es házat 1438 nm-es összközműves telekkel. Felújított 2+félszobás otthont kínálunk Önnek, mely ideális családi életvitelhez, az épület elhelyezkedése remek megközelítést biztosít mind autóval-tömegközlekedéssel egyaránt.

Az ingatlan különlegessége a nagy kert, mely lehetőséget kínál a szabadtéri tevékenységekre, piknikekre vagy csak egyszerűen a természet közelségére vágyóknak. A kertben való időtöltés gyönyörű kilátást biztosít, és lehetővé teszi a pihenést a természet ölelésében.

A helyszín kiváló: Kakucs barátságos közösségében található, ugyanakkor Budapest könnyen megközelíthető, így az otthon mind a városi életstílust, mind a vidéki nyugalmat keresők számára ideális választás.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy saját otthonában élvezhesse a vidéki élet nyugalmát, miközben a város kényelmei is könnyen elérhetők maradnak! Hívjon minket még ma egy személyes megtekintésért, és tegye meg az első lépést álmai otthona felé!

A környék infrastruktúrája kiváló, minden elérhető távolságban van egy család számára, volán busz, üzletek, hivatal, orvosirendelő, gyógyszertár, óvoda-iskola.

További információért hívjon bizalommal a hét minden napján.

Az ingatlan banki hitelre alkalmas 2 gyermek után CSOK + is igényelhető rá, BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN!
Lőrinczy László

Lőrinczy László

Звоните нам с доверием

+36-30-180- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - One Ingatlaniroda
+36 1 790 1541

Отправить сообщение

Перезвоните мне

Похожая недвижимость