Частный дом Продается Andrásfa - Andrásfán Családi ház Nagy Telekkel

95 m2Площадь 2 Комната
18 900 000 HUFЦена
363900Идентификация
Прочие данные

4333 m2 Yчасток

С видом на сад вид

Подлежит ремонту Cостояние

Tégla Kонструкция

Газ (циркуляционный) отопление

plným komfortom Kомфортность

Свое место парковки парковка

Dobrý Общественный транспорт

No Американская кухня

Есть Есть сад

1965 Год строительства

Vas-Zala megye határán található ANDRÁSFÁN, nagy saroktelken, ásott kúttal, melléképületekkel, a rendkívül gyorsan fejlődő Zalaegerszegtől mindössze 15 percnyi autóútra CSALÁDI HÁZ került eladósorba, melynek a felújítását már elkezdték, új tulajdonosának már csak be kell fejezni a házat!

Az ingatlanon a nagyobb felújítási munkálatok közül több már megvalósult: a ház teljesen új tetőszerkezetet kapott, a régi berendezéseket, tárgyakat kiszerelték, a vakolatot leverték, az udvarból az elburjánzott növényzetet kipucolták, s minden építési törmeléket, növényt el is szállítottak.

A telek impozáns méretű, 4333 m2, amely állattartásra, kertészkedésre, növénytermesztésre, vállalkozás kialakítására, vagy akár a ház bővítésére is alkalmas.

Az épület teljes egészében téglafalazatú, stukatúros födémszerkezetű, 2 nagy szobával, előtérrel, tágas konyhával, kamrával, fürdőszobával és tárolóhelyiségekkel rendelkezik.

Víz, gáz, villany bevezetésre került, a fűtést egy vegyes tüzelésű- és egy gáz kazán biztosítja, a meleg vízről pedig egy villanybojler gondoskodik. Ezek a berendezések működőképesek, így bentmaradtak a házban.

Az ingatlanhoz 2 nagy tégla falazatú, cserép tetővel ellátott melléképület tartozik, amelyből az egyik a kazánház - itt található a padlásfeljáró is - a másik egy nagy tároló helyiség.
Az udvaron egy ásott kút és még egy melléképület is található, amelyek állattartás céljából kerültek kialakításra.

Az ingatlanhoz a felújítási terveket, engedélyezett gázterveket stb. átadja a jelenlegi tulajdonos, sőt szakembergárdában is tud segíteni.

Andrásfa egy rendkívül jól megközelíthető zalai település a környező felújított utaknak köszönhetően.
A falu központja, a bolt, a posta, a buszmegálló 2 perc sétával kényelmesen elérhető.

A ház CSOK-ra alkalmas, amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését és szeretné megtekinteni, hívjon bizalommal - akár hétvégén is.

Irodánk ingyenes hitel tanácsadással, hitel ügyintézéssel, kedvező díjszabású ügyvéddel és energetikai tanúsítvány elkészítésével várja Ügyfeleit.
Juhász Judit

Juhász Judit

Звоните нам с доверием

+36-70-883- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - Zala Ingatlaniroda
+36 70 883 0574

Отправить сообщение

Перезвоните мне

Похожая недвижимость