Частный дом Продается Olaszfa - Petőfi utca

123 m2Площадь 3 + 2 Комната
16 340 520 HUFЦена
351577Идентификация
Прочие данные

2387 m2 Yчасток

Уличная вид

В хорошем состоянии Cостояние

Vegyes falazat Kонструкция

Другое отопление

Comfort Kомфортность

Свое место парковки парковка

Dobrý Общественный транспорт

No Американская кухня

Есть Есть сад

1960 Год строительства

Alkalmi vétel Olaszfán

Olaszfán, Zala és Vas megye határán, a Vasi Hegyhát egyik legszebb településén kínálunk megvételre egy két lakrészből álló, összesen 123 nm alapterületű családi házat, 2387 nm –es telken. A családi házat eredetii állapotában felújították, megőrizve a 60-a évek hangulatát
.
Az 56 nm-es utcafronti főépületben kapott helyet egy barátságos nappali és egy udvarra nyíló hálószoba, konyha, és a zuhanyozós fürdőszoba. A nappali és a szobák mennyezete hangulatos fagerendás, a hálószoba szép hajópadlós, a többi helyiség járólapos. A fűtésről cserépkályha gondoskodik.

A főépülethez szervesen csatlakozik az 67 nm –es, udvar felől megközelíthető 2 szobás, fürdőszobás külön lakrész, amelyhez galériás tetőtér beépítés tartozik. A földszinti helyiségek mindegyike járólapos, a tetőtéri lakrész hajópadlós.

A parkosított kertben gyűrűs kút és a gyermekek számára kialakított kis játszóház található, amely kert szerszámok tárolására is alkalmas.

Lakóhelyként szolgálhat akár 2 generációnak is, de szálláshelyként is kiváló. A telek hobbi vagy haszonállat tartásra, vagy kertészkedésre egyaránt alkalmas.

Olaszfán található egy kisebb olasz közösség, akik úgy vélik, hogy a falu a dimbes -dombos, lankáival, erdőivel és szőlőhegyeivel olyan, mint az itáliai Toszkána, csak miniben. A falu Európában is híres a Kneipp Vizesháza , gyógynövénykultúrája, gyógynövénytúrái, barátságos, vendégszerető lakossága miatt.
A csendes kis zsákfaluban található rendezett, nyugodt és barátságos településen, az összetartó lakóközösségnek köszönhetően gyakran rendeznek eseményeket. A pazar akusztikájú, megindítóan szép kis templomban komolyzenei koncerteket, évente egyszer pedig olasz szentmisével egybekötött olasz napot is tartanak.

Vasvár 10 km-re, Zalaegerszeg 25 km-re található.

Tekintse meg és tegyen vételi ajánlatot!
Megtekintése előzetes telefonon történt egyeztetés alapján lehetséges!
Vevőink számára minden szolgáltatásunk díjmentes!
Albert Erika

Albert Erika

Звоните нам с доверием

+36-20-929- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - Brilliáns Ingatlaniroda
+36 70 884 7678

Отправить сообщение

Перезвоните мне

Похожая недвижимость