Частный дом Продается Őrbottyán - csendes utcában

23 m2Площадь 1 Комната
13 999 000 HUFЦена
362875Идентификация
Прочие данные

450 m2 Yчасток

С видом на сад вид

Подлежит ремонту Cостояние

Vegyes falazat Kонструкция

Другое отопление

Iný Kомфортность

Свое место парковки парковка

Dobrý Общественный транспорт

No Американская кухня

Есть Есть сад

1985 Год строительства

Délnyugat Расположение

Őrbottyán külterületi részén eladó 23 nm nettó lakóterülettel gazdasági épület besorolású, fa- és tégla építésű, felújítandó ház, lekerített 450 nm-es sajáthasználatú kerttel. Osztatlan közös tulajdonban lévő 1300 nm-es a telek, fizikailag három részre osztott. Igény szerint ügyvédi használati megosztó készíthető. A szomszéd telek is eladó egy 40 nm-es kisházzal,így a két terület akár egybe is nyitható.
Az ingatlan helyiségei: közlekedő-konyha 8 nm, háztartási helyiség (mosógépkiállás) 5,4 nm, szoba 9,8 nm. Mellette külön bejárattal tároló található.
A kertben különálló faházban wc, és zuhanyzónak előkészített helyiség van.
Közművek szempontjából víz (kerti csap is)- áram a házban, jelenleg a szennyvíz emésztőbe távozik. Az ingatlan előtetős része rossz állapotú bitumenes zsindely, a hátsó főépületé pala.
A fűtés kályhával megoldott.

A vasútállomás kb. 700 méterre található (Budapest Nyugati-pályaudvar és Vác között közlekedik, de 10 perc sétára található a 393 számú busz megállója is.

Kikapcsolódni az őrbottyáni horgásztó, a vácrátóti arborétum, a veresegyházi tavak, vagy a termálfürdő, esetleg a medvefarm nyújt lehetőséget.

Bevásárlásra a csütörtökönként rendelkezésre álló termelői piac, a fő út melletti kisboltok, nagyobb bevásárlásra pedig a veresegyházi Lidl nyújt lehetőséget.
Szabó Krisztina

Szabó Krisztina

Звоните нам с доверием

+36-70-371- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - Dunakeszi
+36 30 459 5211

Отправить сообщение

Перезвоните мне

Похожая недвижимость