家庭别墅 出卖 Zalakaros - Zalakaros

70 m2面积 3 房间
43 490 000 HUF价格
332165识别码
更多信息

1077 m2 地皮

街道 风景

已翻新 状态

Tégla 架构

8 m2 阳台

燃气(循环式) 暖气

deplin confort 舒适感

自己的泊车位 停车

Bun 公共交通

美国式厨房

没有 有园子

1975 修建年

Ha csendes, Balatonhoz közeli településen szeretne ingatlant vásárolni, kitűnő lehetőséget kínálok!!

Az ingatlan Zalakaros központján helyezkedik el. A fürdő mindössze 15 perc, a főtér 10 perc, míg a méltán híres Szilágyi Cukrászda mindössze 5 perc sétatávra található! Ha tömegközlekedéssel érkezne, a központi buszmegállóból 10 perc alatt otthonába érkezhet.

Az ezer négyzetméteres telken elhelyezkedő családi ház két hálószobával, egy amerikai konyhás nappalival, zuhanyzós fürdőszobával és külön mellékhelységgel rendelkezik. Az udvarban melléképület található. A ház melegét és a melegvizet gáz-cirkó kazán biztosítja. Az ablakok műanyagra cseréltek, illetve a külső szigetelés is megtörtént az épületen.

Zalakaros a Kis-Balaton mellett fekszik, termálfürdőjéről és turizmusáról híres. A Balaton mindössze 25 perc, míg Nagykanizsa 10 perc. Központi, mégis nyugalmas település. A város minden évszakban számos program helyszínéül szolgál. A Főtéren rendezvények, koncertek sokasága közül választhatunk, meglátogathatjuk a Termelői piacot, segway túrával, vagy biciklivel körbe járhatjuk a környéket, kiépített bicikliúton. A központi park gyerekeknek és felnőtteknek is biztosít mozgást: a játékok mellett szabadtéri konditerem és kiépített futópálya is található itt. A helyi borászatok és éttermek kulináris élményt nyújtanak. A nyári estéken Kertmozi biztosít szórakozást az egész család számára.

Akár saját részre, akár befektetésnek tökéletes választás a ház.
Jöjjön el, nézze meg, és szeressen bele leendő otthonába!

Irodánk ingyenes hiteltanácsadással és hitelügyintézéssel, kedvező díjszabású ügyvéddel és energetikai tanusítvány elkészítésével várja az ügyfeleket.
Sebők Noémi

Sebők Noémi

随时给我们打电话

+36-30-491- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Zala Ingatlaniroda
+36 70 883 0574

發送信息

请给我回电话

相似的房产