Commercial - Commercial premises For sale Balatonmáriafürdő - Balatonmáriafürdő központ!

789 m2Space 0 Rooms
385 000 000 HUFPrice
336853ID number
Other data

Street View

In good condition Condition

Brick Structure

Other Heating

At community areas Parking

Good Public transport

1995 Year of construction

‼️A Balaton DNY-i részén elhelyezkedő gyönyörű üdülőfalu, Balatonmáriafürdő központi, ikonikus épületeggyüttese vált megvehetővé!‼️

Az ingatlankomplexum a település legfrekventáltabb részén, a központban egy bejáratott ügyfélkörrel rendelkező vendéglátóipari, kereskedelmi létesítmény 2024 m2-en került felépítésre, 789 m2 alapterülettel.

Az ingatlan jelenleg is működik, minden egysége nyitva van és a szokásos színvonalon várja vendégeit.
Emellett további tevékenységekre is alkalmas az ingatlanegyüttes: kereskedelmi célú hasznosítás, vagy egyéb turisztikai célok.

Az ingatlan tulajdonosa egy Kft, melytől 1996. év óta, azaz 26 éve ugyanaz a bérlő bérli és üzemelteti a létesítményeket. Az ingatlan eladása esetén opcionálisan akár továbbbérlési lehetőség is felmerülhet, de az üzemeltetés azonnali átadása is lehetséges.

Az ingatlan jelen állapotában vendéglátóhelyként üzemel, Az épülettömb új tereinek kialakításánál a vendégek teljes kiszolgálását vették figyelembe. A betérő választhatja a hagyományos-elegáns éttermi kiszolgálást vagy a söröző szolgáltatását. A játékterem szórakoztató lehetőségeit vagy a legkisebbek számára kialakított játszóteret. A növekvő vendéglétszám kiszolgálására 1998-ban hangulatos sörsátor épült, majd 2000-ben már koktélbár szolgálta a vendégek igényeit.

Az létesítményben komplett, jól felszerelt konyha, étterem, söröző a hozzátartozó pultokkal, beépített és mobil hűtőkkel, elszívókkal, megfelelő gépészeti ellátottsággal működik.
Az ingatlan fedett teraszokkal, sörsátorral, fedett koktélbárral is rendelkezik.

Ajánljuk azoknak, akik
- értékálló/értéknövelő befektetési céllal vásárolnának. Szinte példa nélküli lehetőség egy „üdülőfalu központját” megvásárolni, ahol az ingatlan és a rajta lévő létesítmény m2 ára az elmúlt évtizedekben folyamatosan emelkedett.
- De azoknak is jó lehetőséget kínál, akik a gasztronómiában szeretnék kamatoztatni tudásukat, képességeiket, hiszen Bíró Géza pincérmester által az elmúlt közel 30 év alatt olyan brand-et, színvonalat alakított ki, amely a Steak House-t, a Rezeda Söröző-t, a koktélbárt ismertté tette szinte az egész országban.

Az ingatlan per-, teher- és igénymentes.

Amennyiben a létesítmény felkeltette érdeklődését és szeretné megtekinteni, hívjon bizalommal.
Juhász Judit

Juhász Judit
Advertiser

Call me with confidence

+36-70-883-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - Zala Ingatlaniroda
+36 70 883 0574

Send a message

Call me back

Similar properties