Üzlethelyiség Eladó Balatonmáriafürdő - Balatonmáriafürdő központ!

789 m2Alapterület 0 Szoba
385 000 000 FtÁr
336853Azonosító
További adatok

Utcai Kilátás

Jó állapotú Állapot

Tégla Szerkezet

Egyéb Fűtés

Utcán, közterületen Parkolás

Tömegközlekedés

1995 Építés éve

‼️A Balaton DNY-i részén elhelyezkedő gyönyörű üdülőfalu, Balatonmáriafürdő központi, ikonikus épületeggyüttese vált megvehetővé!‼️

Az ingatlankomplexum a település legfrekventáltabb részén, a központban egy bejáratott ügyfélkörrel rendelkező vendéglátóipari, kereskedelmi létesítmény 2024 m2-en került felépítésre, 789 m2 alapterülettel.

Az ingatlan jelenleg is működik, minden egysége nyitva van és a szokásos színvonalon várja vendégeit.
Emellett további tevékenységekre is alkalmas az ingatlanegyüttes: kereskedelmi célú hasznosítás, vagy egyéb turisztikai célok.

Az ingatlan tulajdonosa egy Kft, melytől 1996. év óta, azaz 26 éve ugyanaz a bérlő bérli és üzemelteti a létesítményeket. Az ingatlan eladása esetén opcionálisan akár továbbbérlési lehetőség is felmerülhet, de az üzemeltetés azonnali átadása is lehetséges.

Az ingatlan jelen állapotában vendéglátóhelyként üzemel, Az épülettömb új tereinek kialakításánál a vendégek teljes kiszolgálását vették figyelembe. A betérő választhatja a hagyományos-elegáns éttermi kiszolgálást vagy a söröző szolgáltatását. A játékterem szórakoztató lehetőségeit vagy a legkisebbek számára kialakított játszóteret. A növekvő vendéglétszám kiszolgálására 1998-ban hangulatos sörsátor épült, majd 2000-ben már koktélbár szolgálta a vendégek igényeit.

Az létesítményben komplett, jól felszerelt konyha, étterem, söröző a hozzátartozó pultokkal, beépített és mobil hűtőkkel, elszívókkal, megfelelő gépészeti ellátottsággal működik.
Az ingatlan fedett teraszokkal, sörsátorral, fedett koktélbárral is rendelkezik.

Ajánljuk azoknak, akik
- értékálló/értéknövelő befektetési céllal vásárolnának. Szinte példa nélküli lehetőség egy „üdülőfalu központját” megvásárolni, ahol az ingatlan és a rajta lévő létesítmény m2 ára az elmúlt évtizedekben folyamatosan emelkedett.
- De azoknak is jó lehetőséget kínál, akik a gasztronómiában szeretnék kamatoztatni tudásukat, képességeiket, hiszen Bíró Géza pincérmester által az elmúlt közel 30 év alatt olyan brand-et, színvonalat alakított ki, amely a Steak House-t, a Rezeda Söröző-t, a koktélbárt ismertté tette szinte az egész országban.

Az ingatlan per-, teher- és igénymentes.

Amennyiben a létesítmény felkeltette érdeklődését és szeretné megtekinteni, hívjon bizalommal.
Juhász Judit

Juhász Judit

Hívjon bizalommal

+36-70-883-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Zala Ingatlaniroda
+36 70 883 0574

Küldjön üzenetet

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok