Építsd fel a jövődet Velünk! Csatlakozz hozzánk!

 
Mivel foglalkozik egy ingatlanközvetítő?

Az ingatlanpiac legfontosabb szereplője az ingatlanközvetítő. Ő az, aki szakértelmével maximális segítséget nyújt abban, hogy az ingatlaneladás és az ingatlanvásárlás biztonságosan, flottul menjen. Nemcsak külföldön, de idehaza is rengetegen vannak azok, akik életük egyik legfontosabb projektjét (legyen szó álmaink otthonának megtalálásáról vagy ingatlaneladásról) ingatlanos szakemberre bízzák.

 

Ingatlanos munka? Honnan tudom, hogy alkalmas vagyok rá?

Ha jól kommunikálsz, élvezed, ha a magad ura lehetsz, és nyitott vagy a tanulásra, akkor ezt a szakmát pont Neked találták ki! Az ingatlanközvetítő munkája ugyanis csupa kaland: minden ügyfél más, mindenkit másért fogsz szeretni – legyen szó kedves családokról, friss házasokról vagy jóhumorú fiatalokról. Az ingatlanreferens számára minden nap tartogat valamilyen boldogságforrást. A legszebb pillanatok mégis azok, amikor az ügyfelek szívből jövő köszönettel hálálják meg azt, hogy mellettük voltál életük egyik legfontosabb szakaszában. Mert a jó ingatlanos az a személy, akit soha nem lehet elfelejteni – ezért is mondjuk azt, hogy ez a szakma valójában az egyik legszebb hivatás.


Mennyire rugalmas az ingatlanos állás?

Van egy jó hírünk: ingatlanközvetítőként a saját magad ura vagy, Te szervezed meg a találkozóidat az ügyfeleiddel, sőt akkor tartasz kávészünetet, amikor akarsz. A munkahelyi meetingek persze időhöz kötöttek, de egyébként nem feltétlenül kell 8.00-tól 16.30-ig az irodában ülnöd... Munkád bizonyos részét pedig akár távmunkában, azaz home officeban is el tudod látni.
Ingatlanközvetítőként karrierépítés?

Még szép! Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy kollégáinknak minden lehetőséget megadjunk a fejlődésre. Mi éppen ezért nem állást, hanem életpályát kínálunk Neked. Mentorprogramunknak köszönhetően az első perctől a legprofibb ingatlanos üzletkötőktől tanulhatsz, folyamatos tréningjeinken pedig avatott szakemberek segítenek abban, hogy fejlődhess, s a legjobbak közé tartozhass.

 Miért a GDN Ingatlanhálózatnál legyek ingatlanreferens? 

Elárulunk Neked egy titkot: mi, GDN-esek úgy köszönünk egymásnak, hogy: Boldogság! :) Szuper, összetartó csapatunk van, folyamatosan támogatjuk kollégáinkat, szívből örülünk a másik sikerének és imádjuk a humort. A csapatépítők, a karácsonyi bulik, az izgalmas tréningek és a jóízű beszélgetések varázsolják igazán tökéletessé a mindennapjainkat.

  Ezeket kínáljuk: 
- biztos, stabil munkahely,
- életpálya és fejlődési, előrelépési lehetőség, 
- megállapodás szerint fix juttatás a kezdeti időszakban,
- kimagasló jutalék,

- szakmai támogatás,
- folyamatos képzések,
- rugalmas munkaidő, 
- inspiratív környezet, 
- motiváló sikersztorik,
- GDN lelkület: családcentrikus, vidám, összetartó közösség,
ahol megbecsülnek, megkérdezik, hogy vagy, és értékelik a munkád.

 Tetszik az ingatlanos állásajánlatunk?

Rendelkezel minimum érettségi bizonyítvánnyal?

Akkor ne habozz, jelentkezz!

Töltsd ki a jelentkezési űrlapot vagy 

küldj nekünk e-mailt a jofejfonok@gdn-ingatlan.hu címre!
 

Bízunk benne, hogy hamarosan Te is a csapatunk tagja leszel! 

 #BOLDOGSÁG :)

(Formátum: jpg, pdf, doc, odt)