Kedves leendő ügyfeleink!

Pár hasznos információval szeretnénk segíteni Önöknek, hogy eligazodjanak a bankok erdejében.

Ha inkább személyesen kérné ki tanácsunkat, kérjük, írjon nekünk a hitel@gdn-ingatlan.hu címre, és tapasztalt és nagy szakértelemmel rendelkező kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Otthonteremtési, kamattámogatott lakáshitelek:

Amennyiben az ingatlan megvásárlásához lakáshitelre is szüksége van, érdemes állami kamattámogatást igényelnie, amennyiben jogosult erre! 
Munkatársaink ellenőrzik a jogosultságát és a teljes ügyintézési folyamatban Ön mellett állnak!
Mindezt díjmentesen!

CSOK

A vissza nem térítendő egyszeri támogatás 600.000 forinttól 10 millió forintig terjedhet – a gyermekek számától, illetve az ingatlan típusától függően. A Családi Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK) igényelhető új, vagy használt ingatlan (ház vagy lakás) vásárlásakor, illetve új ház építésekor, de vásárlás és bővítés és / vagy korszerűsítésre is igénybe vehető.

CSOK összegek

A támogatást igénylő felek legalább egyikének megfelelő TB biztosítotti jogviszonnyal kell rendelkeznie, ami támogatási típusonként eltérő feltételű, illetve nem lehet köztartozása annak, aki támogatást kér. 


Miért bízza hitelének ügyintézését a GDN HitelCentrumra?

  • Szakértő hitelügyintéző csapatunk minden ügyintézési terhet levesz a válláról, Önnek csak a megfelelő konstrukciót kell kiválasztani!
  • A legjobb konstrukció kiválasztásához sokéves szakmai tapasztalatunkat nyújtjuk segítségül!
  • Az ügyintézés gyorsaságát és gördülékenységét a GDN Hitelcentrum nagysága és kapcsolatrendszere biztosítja!
  • A szolgáltatás valamennyi magánszemély számára díjmentes, hiszen a munkadíjat a pénzintézetek állják!
  • A hitelkonstrukció soha nem rosszabb, mintha Ön közvetlenül a pénzintézethez fordulna kölcsönért, sőt, többnyire jobb feltételeket tudunk megszerezni az Ön számára!
  • A rugalmatlan banki nyitvatartási idő helyett akkor intézheti ügyeit, amikor Önnek megfelelő. Előzetes egyeztetés után akár munkaidő előtt, után, sőt, akár hétvégén is! A GDN Hitelcentrum szinte sosem zár be!

Kérje szakértőnk visszahívását, és tapasztalja meg, milyen az, amikor a bankok versenyeznek Önért! hitel@gdn-ingatlan.hu