Kedves leendő ügyfeleink!

Pár hasznos információval szeretnénk segíteni Önöknek, hogy eligazodjanak a bankok erdejében.

Kalkuláció, hasznos információk ide kattintva elérhetők!

Ha inkább személyesen kérné ki tanácsunkat, kérjük, írjon nekünk a hitel@gdn-ingatlan.hu címre, és tapasztalt és nagy szakértelemmel rendelkező kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.


Otthonteremtési, kamattámogatott lakáshitelek:
A hitel célja új, és akár használt lakás vásárlása, korszerűsítése. Új lakásra felvett hitelnél akkor van támogatás, ha a telekár és ÁFA nélkül számított ár max. 30 millió forint alatt van. Használt lakás vásárlásánál a vételár felső határa 20 millió forint,
korszerűsítésnél pedig a beruházás költsége maximum 15 millió forint lehet. A bankok ajánlatai között jelentős eltérések tapasztalhatók, ezért javasoljuk, versenyeztesse a bankok ajánlatait hitelcentrumunk segítségével.


CSOK
A vissza nem térítendő egyszeri támogatás hatszázezer forinttól 10 millióig terjedhet – gyermekszámtól, illetve az ingatlan típusától függően. Akár új lakás építéséhez, akár új, vagy használt lakás vásárlásához igényelhető CSOK.

Legalább egy szülőnek legalább 6 hónapja munkával kell rendelkeznie, illetve nem lehet köztartozása annak, aki támogatást kér.


Miért bízza hitelének ügyintézését a GDN HitelCentrumra?

  • Szakértő hitelügyintéző csapatunk minden ügyintézési terhet levesz a válláról, Önnek csak a megfelelő konstrukciót kell kiválasztani!
  • A legjobb konstrukció kiválasztásához sokéves szakmai tapasztalatunkat nyújtjuk segítségül!
  • Az ügyintézés gyorsaságát és gördülékenységét a GDN Hitelcentrum nagysága és kapcsolatrendszere biztosítja!
  • A szolgáltatás valamennyi magánszemély számára díjmentes, hiszen a munkadíjat a pénzintézetek állják!
  • A hitelkonstrukció soha nem rosszabb, mintha Ön közvetlenül a pénzintézethez fordulna kölcsönért, sőt, többnyire jobb feltételeket tudunk megszerezni az Ön számára!
  • A rugalmatlan banki nyitvatartási idő helyett akkor intézheti ügyeit, amikor Önnek megfelelő. Előzetes egyeztetés után akár munkaidő előtt, után, sőt, akár hétvégén is! A GDN Hitelcentrum szinte sosem zár be!

Kérje szakértőnk visszahívását, és tapasztalja meg, milyen az, amikor a bankok versenyeznek Önért!

hitel@gdn-ingatlan.hu