gdn-happy

Azt sem tudja, hogyan hirdessen? Nehezen igazodik el a hirdetési felületek dzsungelében?
Ha ingyenes, vajon azt nézik a vevői? Ha fizetős, bizonytalan az eredményben?

Mi folyamatosan mérjük az ingatlan hirdetési felületek hatékonyságát, és mindig képben vagyunk, hol érdemes hirdetni. 24 órán belül több mint 50 internetes portálon jelentetjük meg Happy megbízásaink hirdetéseit, melyeket kiemelve futtatunk. "Eladó" molinókat használunk. Hatalmas irodai kirakataink vannak. Hatalmas vevői adatbázisunk van, melyből azonnal tudunk vevőt vinni a megfelelően árazott ingatlanokra. Így könnyebb az ingatlan eladása.

 

Szeretné a legtöbb pénzt zsebre vágni az ingatlanáért, ezért egyedül vág neki az értékesítésnek?
Viszont megfordult már a fejében, mi lenne, ha az ingatlanközvetítő vevőit is becserkészhetné?

Megoldottuk!

A Happy rugalmas feltételeinek köszönhetően Ön is feladhat ingatlanhirdetést, és ezzel párhuzamosan mi is felforgatunk minden zugot, hogy megtaláljuk a megfelelő Vevőt.

Közös célunk, hogy az ingatlan eladása gyorsan menjen!  

 

 

Fontosnak tartja, hogy képben legyen az értékesítést és az árat befolyásoló összes tényezővel?
Szeretne ingatlaneladáskor is megalapozott döntéseket hozni?

Kollégáink nem csak tájékoztatják az értékesítést befolyásoló tényezőkről, de hiteles, szakmai tanácsot is tudnak adni, hogy biztonságban legyen Ön is, és minden érintett. Egy ingatlanközvetítőnek többek között ez a feladata.

 

Azon emberek közé tartozik, akik nem akarnak mindenhez érteni?
Ráadásul az ingatlan eladása második ránézésre is bonyolultnak tűnik?

Egyik alappillérünk a teljes körű ügyintézés. Ilyenkor az aláírás kivételével, mindent el tudunk Ön helyett intézni, az ingatlanhirdetés megfogalmazásától, az ingatlan eladás utolsó percéig. Ezzel időt, fáradtságot és pénzt spóroltunk Önnek.

 

Ön az, aki már óvodás korában is üzleti sikereiről volt híres a családja és barátai körében, ezért ma is a legjobb alkuszok között tartják számon?
Ennek ellenére teret engedne egy, az ingatlan eladás területén tapasztalatot szerzett öreg rókának?

Tegye próbára kollégáinkat! Több éves tapasztalattal rendelkező munkatársainknak folyamatos képzéseket biztosítunk, hogy naprakészek és szakmailag felkészültek maradhassanak, hiszen ilyen egy igazán jó ingatlanközvetítő!

 

 

Ha lenne egy olyan gomb, amivel megbízhatná az ország szinte összes ingatlanközvetítőjét, megnyomná?
Tudta, hogy ez a gomb nálunk van?

Ön egyetlen GDN Referens megbízásával, már nem csak a GDN Ingatlanhálózat ügyfeleit éri el, hanem minden ingatlanközvetítő ügyfelét, aki együttműködésre hajlandóságot mutat. Megbízott Referense a piaci ár kialakításától kezdve, az értékesítés teljes folyamatán át, egészen akár a kulcsátadásig kézen fogva kíséri Önt az ingatlaneladás útvesztőiben. Segít, tárgyal, tanácsot ad.

 

 

 

Ha kérdése lenne, vagy megbízná valamelyik területileg illetékes Referensünket ingatlana értékesítésével, vegye fel velünk a kapcsolatot most, és mi egy munkanapon belül felkeressük Önt.

Érdekel a Happy, visszahívást kérek