GDN Ingatlanhálózat - Franchise

Az elégedett ügyfélnél

semmi sem lehet fontosabb!

Gadanecz Zoltán
Csatlakozási díj

Egy sikeres új vállalkozás

Belevágni valami újba – ehhez mindig bátorság kell, a sikerhez pedig tudás. A GDN Ingatlanhálózat maximális támogatást nyújt Önnek, hogy új vállalkozása mielőbb sikeressé és jövedelmezővé váljon.
Az indulástól kezdve folyamatosan segítünk partnereinknek a szakma megismerésében, a hálózatba való beilleszkedésben, - és nem utolsó sorban- az új területtel járó ismeretek elsajátításában. A GDN Ingatlanhálózat személyes kapcsolattartással és folyamatos tanácsadással segíti az ingatlaniroda munkáját, az Ön üzletét.

Megtérülő befektetés

A fellendülő ingatlanpiac számos remek befektetési lehetőséget kínál. Nemcsak ingatlant vásárolni érdemes, hanem egy ingatlaniroda üzemeltetése is gyors megtérülést hoz.
Legyen akár kezdő az iroda tulajdonosa, vagy olyan, aki már hosszú évek óta a szakmában van, a GDN Ingatlanhálózatnál megtalálja számításait. Személyes tanácsadással segítünk kiválasztani a leginkább Önre és vállalkozására szabott konstrukciót. Több éves tapasztalatunk garantálja a sikeres üzleti befektetést.

Sikeres vállalkozás

Függetlenség

Lényegesnek tartjuk, hogy a hosszú évek óta működő, stabil referenciával rendelkező ingatlanirodák meg tudják őrizni függetlenségüket. Számunkra fontos a kölcsönös bizalom!
A GDN Ingatlanhálózat támogatása növeli partnereink helyi ismertségét, javítja megítélését, ügyfélbizalmi indexét, továbbá emeli üzleti forgalmát. Minden csatlakozó ingatlaniroda forgalomnövekedésről számol be. A hálózat pezsgése folyamatosan pozitív eredményeket generál új partnereink életében.

Közös értékek

Egy mindenkiért – mindenki egyért! A GDN Ingatlanhálózat eszmeiségét ez határozza meg. Nálunk minden szinten jelen van ez a gondolat. Hiszünk abban, hogy a cég van az ingatlanirodáért és az iroda a kollégákért, a referensek az ügyfelekért, és nem fordítva!
Ma az ingatlanpiacon csak csapatban lehet és érdemes dolgozni, de nem mindegy, hogy milyen az a csapat, amivel együttműködünk. Újonnan csatlakozó partnereinknek igyekszünk minden segítséget megadni ahhoz, hogy minél könnyebben menjen a beilleszkedés.

Függetlenség közös érték

Minőség

Számunkra a minőség fogalma a teljes körű, legmagasabb szintű szakmai képviseletet jelenti. Partnereink és ügyfeleink részére biztosítjuk a vállalati minőséget. Szakmailag magasan kvalifikált, emberközpontú szolgáltatást teremtünk a hazai piacon.
Partnereink számára folyamatos alap és emeltszintű képzéseket biztosítunk, mellyel naprakészen tarthatják tudásukat, hogy az ügyfeleiknek mindig a legjobb szolgáltatást nyújthassák. A kiszámítható, megbízható és tervezhető üzleti kapcsolat, mind a két fél érdeke.

Megkülönböztethetőség

Kezdetek óta az egyediség, a megkülönböztethetőség a GDN Ingatlanhálózat védjegye. Ennek záloga az emberközpontú gondolkodásmód, a folyamatos fejlődés, az elhivatottság és a munkánk iránt érzett szenvedély. Ezek az értékek folyamatosan arra sarkallnak bennünket, hogy képezzük magunkat és kollégáinkat.
Partnereink számára folyamatos alapozó képzéseket, illetve organikusan fejlődő, emelt szintű tanfolyamokat szervezünk, ezzel biztosítva az ingatlanirodák és a hálózat munkatársainak naprakész tudását.

Minőség megkülönböztethetőség

Közösség

Az egy mindenkiért, mindenki egyért elv alapján a fogalom számunkra a közösséget alkotó tagok egymáshoz tartozását jelenti, amely hasonló elvekre épülő közös szemléletet, valamint egységesen működtetett szakmai metodikát jelent. Az egységes piaci jelenlét erőt, garanciát és országos megkülönböztethetőséget biztosít.
Fontosnak tartjuk, hogy a hosszú évek óta működő, stabil referenciával rendelkező partnereink meg tudják őrizni függetlenségüket. Hálózatunk háttértámogatásával fokozottabban tudják növelni a helyi ismertségüket.

Csapat

Támogatás
(marketing, informatikai rendszer)

Franchise partnereink válláról levesszük a weboldalfejlesztéssel és az egyéb online, offline megjelenéssel kapcsolatos költséget és egyéb utánajárási terheket. Tervszerű és szervezett központi marketingtámogatásunkkal a lehető legoptimálisabb lehetőséget kínáljuk számukra.
Magas színvonalú informatikai rendszerünk segítségével lehetőséget biztosítunk partnereinknek, hogy az általuk kezelt ügyfelek, a lehető legrövidebb időn belül értesüljenek a naponta frissülő országos ingatlan kínálatról.
Komoly, piaci tapasztalatokkal rendelkező szakértő marketinges munkatársaink, gondosan megválogatott reklámeszközök segítségével, célzottan megfogalmazott üzeneteket juttatnak el a potenciális ügyfélkörhöz.

Támogatás

Márkához tartozás

Tisztában vagyunk vele, hogy manapság egy pozitív márka kiépítése és fenntartása jelentős felelősséggel jár. Megnyugvással tölt el minket, hogy a GDN Ingatlanhálózatában müködő ingatlanirodák azonosulni tudnak a márka értékével.
Az ütemes fejlődéssel és a következetes márkahasználattal országos szintű lefedetséget tudunk biztosítani az ügyefeleink számára.
A GDN márkanév mára egyet jelent a megbízhatósággal, az ügyfélközpontú gondolkodással, a tervezhetőséggel és a minőséggel, mindegy, hogy az ország mely pontján találkozik velünk az ügyfél.

Brand

Minőség

Számunkra a fogalom a teljes körű szakmai képviseletet jelenti. Célunk, hogy a márka országos szintű megismertetésével egy újdimenziós, humánus elveken nyugvó, szakmailag magasan kvalifikált, emberközpontú szolgáltatást teremtsünk meg a hazai piacon. Tudjuk, hogy a magas szintű szakmai elvárás alapvető igény az ügyfelek részéről, ezért partnereink számára folyamatos képzési rendszert biztosítunk.
A hálózathoz tartozás egyben lokális támogatást is jelent, amely védelmet nyújt a helyben működő konkurenciával szemben. A növekvő partneri lefedettség, továbbá az országos ingatlan kínálat, hosszú távú garanciát és biztonságot teremt, melynek záloga a minőség.

Minőség
(Formátum: jpg, pdf, doc, odt)