Az elégedett ügyfélnél

semmi sem lehet fontosabb!

Gadanecz Zoltán

Kedves Ügyfelünk, Kedves Kolléga!

A GDN Ingatlanhálózat 2012 február 1-jén kezdte meg működését a magyar piacon. Az eltelt idő alatt a piac meghatározó és formáló szereplőjévé vált.
Franchise partnereink és munkatársaink jó része nemzetközi és hazai ingatlan irodáknál dolgozott. A sokrétű tapasztalatszerzés nagyban segített minket abban, hogy megtanuljuk: az ügyfélközpontúságnál semmi sem fontosabb.Elindítottuk az országos együttműködési rendszerünket is, mely jelenleg is több ezer közvetítőt számlál országszerte.

Ha még nem vagy együttműködő partnerünk, de érdekel miként lehetnél az, kérjük kattints a képre : )


 
GDN a mindennapokban...

Cégünk az ingatlanközvetítés területén átfogó, mindenre kiterjedő szolgáltatást nyújt, a tanácsadástól a szerződéskötéssel záruló ingatlan értékesítésen át, akár egészen a költöztetésig. 
A GDN Ingatlanhálózat munkatársai számos hazai és külföldi partnerirodával állnak kapcsolatban, ezáltal képesek vagyunk több ingatlanpiaci résztvevőt is bevonni egy-egy ingatlan értékesítésébe.
Folyamatos képzéseink és oktatásaink teszik kollégáinkat naprakésszé az ingatlanpiacon. Fontos számunkra az is, hogy mind az eladói, mind a vevői oldal gyorsan és megbízhatóan tudja az adásvételt a mi együttműködésünkkel lebonyolítani.

Megbízható partnereinkkel teljes körű szolgáltatást nyújtunk:

  •  Jogi képviselet:  az adás-vétel körüli jogi kérdések, tanácsadás és a földhivatali bejegyzés a szolgáltatás része.
  •  Hiteltanácsadás:  független tanácsadói csapatunk keresi meg az aktuálisan legjobb megoldást az Ön számára.
  •  Pénzügyi tanácsadás:  pénzintézettől független tanácsadónk segít megtervezni rövid- és hosszú távú elképzeléseit, kiadásait, befektetéseit.
  •  Energetikai tanúsítvány:  Az egyedi HET azonosítóval ellátott energetikai tanúsítványt, teljes körű jogosultsággal rendelkező szakértőnk állítja ki.
  •  Felújítás:  megbízható, szakmailag leinformálható építőipari szakember méri fel otthonát, írásbeli ajánlatot ad és vállalja a teljes körű felújítást.

Amennyiben bármelyik partneri szolgáltatásra szüksége van, forduljon hozzánk bizalommal!Exkluzív keresési megbízás:

Amennyiben nincs ideje végignézni a teljes választékot és nem kíván különböző ingatlanirodákkal és több tanácsadóval is kapcsolatban állni, úgy adjon nekünk egy exkluzív keresési megbízást és mi megtaláljuk Önnek a megfelelő ingatlant.

Nézze meg ingatlankínálatunkat, vagy írja meg igényeit és mi megkeressük az Önnek megfelelő ingatlant.


Gadanecz Zoltán a GDN Ingatlanhálózat tulajdonosa:

Minden cég életében a legmeghatározóbbak azok az alapgondolatok, melyek a cég vezetőjétől származnak, és melyekre a későbbiekben építkezni lehet. Ismerje meg a mi cégünk alappilléreit!

 
 
 

Ha kollégáinknak ez a tapasztalata, Neked mi lesz?

A vezető akkor jó vezető, ha a kollégáinak is át tudja adni azt, amit ő maga is képvisel. Kollégáink elmondják, hogy mit gondolnak, milyen velünk, itt és most. Szimpatikus? Csatlakozz te is hozzánk! Kattints ide!


 
 
 
 
 
 


Nálunk számít a kollégák véleménye és a hozzáállása, mert együtt formáljuk a piacot, ezáltal a szakmánk, hivatásunk megítélését is.


Kedves Érdeklődő, leendő Kolléga!

Ismerj meg minket, hogy lásd, egy jó csapatban is lehetsz sikeres. Az elégedett ügyfelekkel együtt járnak az elégedett kollégák. Ha Te mosolyogsz az irodádban és jól érzed magad köztünk, akkor jó helyen vagy. Megérkeztél. 


 

Csapatépítő rendezvény

Minden évben fontosnak tartjuk, hogy a jó időt kihasználva, összejöjjünk és eltöltsünk együtt egy napot, vidám játékok, vicces versenyek és nagyszerű koncertek mellett. A lazítás, a kikapcsolódás és a jó hangulat garantált. Légy a csapatunk tagja Te is.


Évzáró rendezvény

Az év vége, a család és a barátok ünnepe. Kollégáinknak megteremtjük, hogy az egész éves munkát, kellemes és igényes környezetben búcsúztathassák. Legyen idő egymásra, egy pohár pezsgő és egy igazán ízletes vacsora mellett. Természetesen a koncertek és a tánc is elmaradhatatlan része az estének. Gyere és ünnepelj velünk Te is.
 

 

Ha a hálózat tulajdonosa ilyen lelkes, akkor Te is az leszel, ha ehhez a csapathoz tartozol.

Jelentkezz itt és most! Kattints ide!


Kollégáink mondták...

Minden szentnek maga felé hajlik a keze, szokták mondani.
De ha nem mi mondjuk, hogy velünk sikeres leszel?!
Ha nem mi mondjuk, hogy ez egy jó döntés?!
Kollégáink véleménye rólunk minden elárul...