(Formátum: jpg, pdf, doc, odt)Ismerj meg minket, és jelentkezz még ma ingatlanértékesítőnek!


Kedves Érdeklődő, leendő Kolléga!

Üdvözlünk a GDN Ingatlanhálózatnál!

Az alábbiakban megismerhetsz minket, belepillanthatsz, hogy milyen nálunk a hangulat, és láthatod, hogy a GDN-nél miért érzik jól és sikeresnek magukat az értékesítő kollégáink.
Mottónk: Ha elégedettek az ügyfelek, elégedettek a kollégák is!
Tarts velünk, megmutatjuk a GDN szellemiséget, értékrendet, érzést!

 
 
 

Gadanecz Zoltán a GDN Ingatlanhálózat tulajdonosa:

A GDN Ingatlannál tudjuk, hogy az ügyfél elégedettsége, a kollégáink elégedettségének alapja, hogy az egyén sikere a hálózat sikerének alapja.
Nálunk az elégedettség, a mosoly, és a segítő hozzáállás az alap!
A GDN egy életérzés! Nézd csak …

 
 
 

 

Csapatépítő rendezvény

Rendszeresen szervezünk szabadidős, kötetlen, munkán kívüli és üveghegyen túli programokat, amikor az üzlet és a protokoll szabadságra megy, és csak jókedvre és nyitottságra van szükség. A csapatépítő nálunk az a rendezvény, amikor holisztikus módon mindent megadunk és engedünk magunknak, ami boldoggá tesz.


Évzáró rendezvény

Minden év végén számot vetünk, áttekintjük, hogy az elhatározásainkat mennyiben teljesítettük. Kissé meghatódva, kicsit már az ünnepekre hangolódva felidézzük a sikereinket, megünnepeljük egymást, és új célokat tűzünk ki.
Ünneplőbe öltöztetjük a lelkünket, és finom fogásokkal, pezsgővel, jó hangulatú beszélgetésekkel, zenés-táncos mulatsággal jutalmazzuk meg magunkat!
Éld át, ünnepelj, koccints velünk!
 

 
Építsd fel magad!

A GDN-nél mindenki megvalósíthatja önmagát!
Folyamatosan fejlesztheted magad oktatásainkon, tréningjeinken! Szakmai előrelépésedhez minden eszközt és háttértámogatást megadunk Neked, hiszen közös érdekünk, hogy az erősségeidre alapozva értéket teremthess!


Tarts velünk!


Kollégáink mondták...

Munkatársaink a véleményüket mindenről elmondhatják, nyitott fülekkel és tárt karokkal várjuk ötleteiket, javaslataikat, kéréseiket! Minden munkatársunk a GDN szellemiség és filozófia aktív nagykövete. Amit mondanak, ahogyan érzik magukat és amilyenné válnak,
az maga GDN, minden egyes kollégánk maga a GDN.
 
 

Hogy miért a GDN?

… mert aki a GDN csapatába tartozik érvényesülhet, szakmai- és személyes fejlődést érhet el, nálunk mindenkit átjár a lelkesedés, jókedv,  és ezek által leszünk mi, így együtt A LEGJOBBAK egy helyen…!

 
 
 
 

2012-ben azzal az alapelvvel kezdtük a hálózatépítést, hogy ha elégedett az ügyfél, akkor elégedett a munkatárs, egymásra ható és visszaható összefüggésként.
Ezen elv mentén építkezünk, ennek rendelünk alá, ha kell fölébe mindent, ennek a szellemiségnek az oltárán áldozunk: sikerrel!
A GDN Ingatlanhálózat stabil, erőteljes, és élenjáró ingatlanpiaci szereplő, versenytársaink, ügyfeleink, szakmai partnereink számolnak velünk!
Tarts velünk, lépj be még ma a GDN világába, küldd el most a jelentkezésed!
Várunk szeretettel ingatlanértékesítőként!