Flat (brick) For sale Budapest VIII. district - Rákóczi út

63 m2Space 2 Rooms
51 900 000 HUFPrice
347135ID number
Other data

Courtyard View

In good condition Condition

Brick Structure

Gas (convector) Heating

Full comfort Comfort

At community areas Parking

Floor 1

No exist Elevator

Excellent Public transport

No American kitchen

No exist Access to the garden

1900 Year of construction

Common cost 13 000 HUF

North Orientation

Központi helyen, körúthoz, bevásárlóközponthoz, metróhoz közel, mégis tökéletesen csendes, jó állapotú, tágas, 2 szobás lakás eladó, mely akár 2 kisebb lakássá vagy nappali + 2 hálós elrendezésre alakítható a jobb hasznosulás érdekében.
A házban van rövid távon kiadott ingatlan. A belváros bulinegyede 10 perces sétára található, buszmegálló a kaputól pár méterre, metró, 4-6 villamos 5-10 percen belül.
A ház századfordulón épült, 3 emeletes, nagyon jól gondozott, csendes és kulturált épület, kellemes, nagy zöld belső udvarral. A lakás az 1. emeleten, a körfolyosó azon részén található, ahol már nem mennek el az ablakok előtt.
Az ingatlan 63 nm-es, kényelmes terekkel rendelkezik, 2 szobája kifejezetten tágas, egymásból nyílik, 2021-ben cserélt új ablakai a csendes udvarra néznek. Az előszobából szemben nyílik a kádas fürdőszoba, melynek szintén van ablaka a légudvar irányába. A konyha több mint 12 nm-es, így étkező is bőven elfért, praktikus beépített konyhabútor is az ár része .
A lakás jó állapotú, a fűtés a kisebbik szobában és konyhában gázkonvektorról, míg a nappaliban cserépkályháról megoldott. Körbefűtött minden irányból, ideális a hőtartása. A belmagasság közel 4 méter, ezáltal álló galéria beépítésében is lehet gondolkodni.
Összességében egy festést érdemes elvégezni és költözhető is.
Aki bérbeadásban gondolkodik: 2 lakás kialakításával 300.000 Ft körüli összeget tud produkálni, ami rövid távú bérbeadásnál ennek 2-3 szorosa is lehet.
Harján Éva

Harján Éva
Advertiser

Call me with confidence

+36-30-694-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - City Center
+36-30-694-0369

Send a message

Call me back

Similar properties