Semidetached house For sale Szombathely - Dr. Frank Kálmán u.

77 m2Space 4 Rooms
57 000 000 HUFPrice
357929ID number
Other data

350 m2 Building lot

Garden view View

Newly built Condition

Lightweight structure Structure

12 m2 Balcony/terrace

Heat pump Heating

Full comfort Comfort

Self-parking Parking

Medium Public transport

American kitchen

Exist Access to the garden

2023 Year of construction

West Orientation

Használja ki a családtámogatás adta lehetőségeket, költözzön korszerű ingatlanba. Szombathelyen az Oladi platón, átmenő forgalomtól mentes csendes utcában ikerház utcafronti lakása eladó. Az ingatlan könnyűszerkezetes technológiával épül. A ház alapterülete 77m2, három hálószobával rendelkezik. A jól átgondolt tervezésnek köszönhetően , praktikus elrendezésű. A tető kontyolt nyeregtető, 25 fokos hajlásszöggel.
Héjalása antracit Terran Danubia cseréppel történik. Homlokzatára 12 cm vastag EPS hőszigetelés, a födémre 30 cm vastag kőzetgyapot hőszigetelés kerül. Nyílászárói fokozottan hang-és hőszigeteltek, három rétegű üvegezéssel. Redőny fogadására alkalmas. Fűtése, meleg vízellátása levegő-víz hőszivbattyúról megtáplált , padlófűtéses hőleadással. A hőszivattyú beltéri egysége után puffertárolót építenek be.
A helyiségenkénti szabályozás céljából szobatermosztátokat kell felszerelni, mely a padlófűtési osztóra szerelt motoros zónaszelepeket szabályozza. Az építkezés már folyamatban van. Ha becsatlakozik, kisebb változtatásokra még lehetősége van. A beltéri burkolatok, szaniterek, csaptelepek, ajtók választhatók. Abban az esetben ha napelemet, klímaelőkészítést szeretne, az is megoldható.
Ragadja meg az utolsó lehetőséget , CSOK, Babaváró, hitel !
Irodánk ebben is az Ön segítségére lehet.
Berkéné Szűcs Judit

Berkéné Szűcs Judit
Advertiser

Call me with confidence

+36-70-575-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - Home&Feeling
+36 30 936 5528

Send a message

Call me back

Similar properties