Ikerház Eladó Szombathely - Dr. Frank Kálmán u.

77 m2Alapterület 4 Szoba
57 000 000 FtÁr
357929Azonosító
További adatok

350 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Új Állapot

Könnyűszerkezet Szerkezet

12 m2 Erkély/terasz

Hőszivattyú Fűtés

Összkomfort Komfort

Saját beálló Parkolás

Közepes Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

2023 Építés éve

Nyugati Tájolás

Használja ki a családtámogatás adta lehetőségeket, költözzön korszerű ingatlanba. Szombathelyen az Oladi platón, átmenő forgalomtól mentes csendes utcában ikerház utcafronti lakása eladó. Az ingatlan könnyűszerkezetes technológiával épül. A ház alapterülete 77m2, három hálószobával rendelkezik. A jól átgondolt tervezésnek köszönhetően , praktikus elrendezésű. A tető kontyolt nyeregtető, 25 fokos hajlásszöggel.
Héjalása antracit Terran Danubia cseréppel történik. Homlokzatára 12 cm vastag EPS hőszigetelés, a födémre 30 cm vastag kőzetgyapot hőszigetelés kerül. Nyílászárói fokozottan hang-és hőszigeteltek, három rétegű üvegezéssel. Redőny fogadására alkalmas. Fűtése, meleg vízellátása levegő-víz hőszivbattyúról megtáplált , padlófűtéses hőleadással. A hőszivattyú beltéri egysége után puffertárolót építenek be.
A helyiségenkénti szabályozás céljából szobatermosztátokat kell felszerelni, mely a padlófűtési osztóra szerelt motoros zónaszelepeket szabályozza. Az építkezés már folyamatban van. Ha becsatlakozik, kisebb változtatásokra még lehetősége van. A beltéri burkolatok, szaniterek, csaptelepek, ajtók választhatók. Abban az esetben ha napelemet, klímaelőkészítést szeretne, az is megoldható.
Ragadja meg az utolsó lehetőséget , CSOK, Babaváró, hitel !
Irodánk ebben is az Ön segítségére lehet.
Berkéné Szűcs Judit

Berkéné Szűcs Judit

Hívjon bizalommal

+36-70-575-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Home&Feeling
+36 30 936 5528

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok