公寓房(砖头) 出卖 Budapest VII. 市区 - Erzsébet körút

45 m2面积 2 房间
53 900 000 HUF价格
363930识别码
更多信息

街道 风景

已翻新 状态

Tégla 架构

电供热 暖气

deplin confort 舒适感

在接到 停车

几层 Entresol

电梯

Kiváló 公共交通

No 美国式厨房

没有 有园子

1900 修建年

公关费用 15 000 HUF

Délnyugat 方向

A turisztikai szempontból is igen népszerű New York kávéház épületével szemben, elsősorban rövid távú kiadásra kialakított, de természetesen saját otthonnak is tökéletes, teljesen felújított, fiatalos lakás eladó.
A ház századfordulón épült, 20 lakásos, 3 emeletes épület, a lakások nagy része rövidebb, hosszabb távon bérbe adott. A lakás hivatalosan földszinti, de a kaputól eleve néhány lépcsőfokot meg kell tenni az udvar eléréséhez, illetve az utcai oldalon bőven fejmagasság felett nyílnak az ablakok, így valóságban inkább félemeletnek felel meg.
A lakás 45 nm alapterületű, ami kiegészült 5 nm galériával is, akár 4-6 fő elszállásolására is alkalmas. 2019-ben teljes körű, minden részletre kiterjedő felújításon ment keresztül, az ablaküvegeket termo üvegre cserélték, a keretet felújították, a bejárati ajtót és belső nyílászárókat kicserélték, korszerűsítették a fűtést (elektromos panel és/vagy igény szerint hűtő-fűtő klíma), kicserélték a villany- és vízvezetékeket, burkolatokat, szanitereket.
Szerencsés adottság, hogy ugyan tökéletesen a város közepén található, az ablakok egy csendes mellékutcára néznek. A dizájn szempontjából a nappali és a háló részben szeparált, ami igény szerint akár egy egyszerű tolóajtó beépítésével teljesen leválasztható, a szobák világosak, délnyugati tájolásúak.
Igény esetén, megegyezés szerint a képeken látható komplett, ízléses és remek állapotú berendezésekkel együtt is megvásárolható.
Azonnal költözhető, tehermentes ingatlan. A rövid távú kiadáshoz a kerületben a ház lakóinak jóváhagyása szükséges.
A környéken tényleg minden megtalálható, amiért a belvárost szeretni lehet: éttermek, üzletek, kávézók, metró, 0-24 közlekedő villamos, bevásárlóközpont.
Felkészülten, gyors időpont-egyeztetéssel, banki és jogi háttérrel állok rendelkezésre.
Harján Éva

Harján Éva

随时给我们打电话

+36-30-694- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - City Center
+36-30-694-0369

發送信息

请给我回电话

相似的房产