Lakás (téglaépítésű) Eladó Budapest VII. kerület - Erzsébet körút

45 m2Alapterület 2 Szoba
53 900 000 FtÁr
363930Azonosító
További adatok

Utcai Kilátás

Felújított Állapot

Tégla Szerkezet

Elektromos Fűtés

Összkomfort Komfort

Utcán, közterületen Parkolás

Emelet Félemelet

Van Lift

Kiváló Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Nincs Kertkapcsolat

1900 Építés éve

Közös költség 15 000 Ft

Délnyugati Tájolás

A turisztikai szempontból is igen népszerű New York kávéház épületével szemben, elsősorban rövid távú kiadásra kialakított, de természetesen saját otthonnak is tökéletes, teljesen felújított, fiatalos lakás eladó.
A ház századfordulón épült, 20 lakásos, 3 emeletes épület, a lakások nagy része rövidebb, hosszabb távon bérbe adott. A lakás hivatalosan földszinti, de a kaputól eleve néhány lépcsőfokot meg kell tenni az udvar eléréséhez, illetve az utcai oldalon bőven fejmagasság felett nyílnak az ablakok, így valóságban inkább félemeletnek felel meg.
A lakás 45 nm alapterületű, ami kiegészült 5 nm galériával is, akár 4-6 fő elszállásolására is alkalmas. 2019-ben teljes körű, minden részletre kiterjedő felújításon ment keresztül, az ablaküvegeket termo üvegre cserélték, a keretet felújították, a bejárati ajtót és belső nyílászárókat kicserélték, korszerűsítették a fűtést (elektromos panel és/vagy igény szerint hűtő-fűtő klíma), kicserélték a villany- és vízvezetékeket, burkolatokat, szanitereket.
Szerencsés adottság, hogy ugyan tökéletesen a város közepén található, az ablakok egy csendes mellékutcára néznek. A dizájn szempontjából a nappali és a háló részben szeparált, ami igény szerint akár egy egyszerű tolóajtó beépítésével teljesen leválasztható, a szobák világosak, délnyugati tájolásúak.
Igény esetén, megegyezés szerint a képeken látható komplett, ízléses és remek állapotú berendezésekkel együtt is megvásárolható.
Azonnal költözhető, tehermentes ingatlan. A rövid távú kiadáshoz a kerületben a ház lakóinak jóváhagyása szükséges.
A környéken tényleg minden megtalálható, amiért a belvárost szeretni lehet: éttermek, üzletek, kávézók, metró, 0-24 közlekedő villamos, bevásárlóközpont.
Felkészülten, gyors időpont-egyeztetéssel, banki és jogi háttérrel állok rendelkezésre.
Harján Éva

Harján Éva

Hívjon bizalommal

+36-30-694-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - City Center
+36-30-694-0369

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok