Családi ház Eladó Bodajk - Bodajkon

84 m2Alapterület 3 Szoba
65 000 000 FtÁr
358060Azonosító
További adatok

1324 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Jó állapotú Állapot

Tégla Szerkezet

65 m2 Erkély/terasz

Elektromos Fűtés

Összkomfort Komfort

Saját beálló Parkolás

Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1998 Építés éve

Vásárláson gondolkodik? Ne habozzon! Használja ki az idén MÉG IGÉNYBE VEHETŐ családtámogatási lehetőségeket!

AZ INGATLAN ALKALMAS A CSOK, Falusi CSOK, CSOK HITEL IGÉNYBEVÉTELÉRE!



Vh-003930. Bodajkon központ közelében, 1324 m2-es gondozott, parkosított telken 1998-ban épült, 84 m2-es, nappali konyha étkező + 2 szobás minden igényt kielégítő, egyedi kialakítású és megjelenésű családi ház, 65 m2-es fedett terasszal eladó.


Az egyszintes, tágas ház, nyugodt, főútról könnyen megközelíthető övezetben található. Buszmegálló, vasútállomás, illetve a kereskedelmi, valamint a közintézmények 5 - 10 perc távolságra elérhetőek. Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető!
Az ingatlan összközműves, az épület vastag tégla falazattal épült 8cm szigeteléssel. A tető héjalása Tondach tetőcseréppel készült. A villany kazán („ H” tarifáról működik) biztosítja, padlófűtéssel. A nyílászárók hőszigetelt üvegezéssel, redőnnyel-rovarhállóval ellátottak. A kellemes hőmérsékletről 2 db hűtő-fűtő klíma gondoskodik. A házban kialakításra került légtisztító berendezés is. A burkolatok magas minőségű járó lapok, illetve a szobákban laminált padló.
A biztonságot a 8 pontos riasztórendszer garantálja.

Az ingatlan elosztását tekintve, 1 szintes 84 nm hasznos alapterületű:
- Földszint: szélfogó, előszoba, amerikai konyhás nappali, 2 szoba, 1 fürdő wc-vel zuhannyal, 1 fürdő káddal

A földszinti részhez tartozik a nappaliból és az étkezőből is közvetlenül megközelíthető nagyméretű 65m2-es fedett terasz.

A telek térkövezett, parkosított, kialakításra került egy hangulatos kert is. Az utcafronti bejutás elektromos kapun keresztül biztosított. A kapu előtti terület szintén térkővel burkolt, több autó számára biztosít parkolási lehetőséget.

Ideális választás mindenki számára, legyen szó állandó lakhatást választó családoknak, vagy pihenni, vágyóknak egyaránt. A ház a kényelmes otthont biztosít a lakók számára, mind a belső lakrészben, mind a kert, udvar, illetve a terasz területén. Nyugalmat sugároz, a mindennapos rohanások után.
Eladási ár: 65 M Ft

Ha felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

For English details please send us a message or an e-mail, thank you.
Posztlné Leiti Gabriella

Posztlné Leiti Gabriella

Hívjon bizalommal

+36-30-503-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Märcz Kft
+36 22 503 000

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok