Lakás (téglaépítésű) Eladó Budapest VII. kerület - VII kerület, Dohány utca

87 m2Alapterület 3 Szoba
84 500 000 FtÁr
332600Azonosító
További adatok

Utcai Kilátás

Jó állapotú Állapot

Tégla Szerkezet

Gáz (cirkó) Fűtés

Összkomfort Komfort

Utcán, közterületen Parkolás

Emelet 2

Nincs Lift

Kiváló Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Nincs Kertkapcsolat

1890 Építés éve

Keleti Tájolás

ELADÓ LAKÁS A DOHÁNY UTCÁBAN - IDEÁLIS OTTHON ÉS BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG!

Eladásra kínálunk Budapest VII. kerületében, a Dohány utcában, egy kellemes belvárosi környéken elhelyezkedő lakást. A nettó 87 nm-es tégla építésű ingatlan 3 szobával rendelkezik, duplakomfortos, keleti fekvésű és jó állapotú.

A lakás gondosan karbantartott, tágas szobákkal, gardróbbal, két konyhával és fürdőszobával büszkélkedik. Az ingatlan akár két külön bejáratú lakássá is átalakítható. A fűtést gáz cirkó biztosítja, a lapradiátorok pedig hatékony hőleadást tesznek lehetővé. A fa nyílászárók minőségi kivitelezése tovább emeli az ingatlan vonzerejét.

A környék kiváló közlekedési és infrastrukturális lehetőségeket kínál, miközben a belvárosi hangulat és életérzés szívében helyezkedik el. A környék csendes és nyugodt, így igazi nagypolgári életérzést biztosít.

A lakás ideális választás családoknak, akár több generációnak is, valamint kiváló befektetési lehetőségként is szolgálhat.

Az ingatlan teljesen tehermentes és rövid határidővel költözhető.

INGYENES hitel tanácsadást biztosítunk, valamint segítünk a CSOK ügyintézésében is. Hitelcentrumunk független, és az elérhető összes bank és hitelintézet ajánlatát versenyeztetjük az Ön számára, ráadásul díjmentesen. Az Ön feladata csak annyi, hogy beszéljen munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, így Ön hosszú távon a legkedvezőbb konstrukciót kaphatja meg. Végül Ön választhatja ki a számára legmegfelelőbb ajánlatot.

Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek és szívesen állnak rendelkezésére, akár a normál munkaidő után is, előre egyeztetett időpontban.

További információért bátran hívjon minket, majd jöjjön el személyesen megtekinteni az ingatlant! Várjuk szeretettel!
SzT
Szalai Tibor

Szalai Tibor

Hívjon bizalommal

+36-20-777-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Sashalom

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok