Családi ház Eladó Diósd - Diósdliget

225 m2Alapterület 6 Szoba
200 000 000 FtÁr
359303Azonosító
További adatok

772 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Újszerű Állapot

Vegyes falazat Szerkezet

25 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Összkomfort Komfort

Saját beálló Parkolás

Közepes Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

2015 Építés éve

Déli Tájolás

Diósdliget legkedveltebb utcájában, nyugodt, csendes, zöld környezetben, szomszédoktól elszeparált telken eladó, a fotókon látható 2015-ben épült modern stílusú családi ház.
A két szintes épületben a nappali-konyha-étkezőn, kívül 5 szoba, 2 fürdőszoba, 1 zuhanyzó, 2 gardrób, mosókonyha, vendég mosdó, és moziszoba található.

A nagy üvegfelületekkel ellátott 52 négyzetméteres, mindig világos nappaliból 25 négyzetméteres kellemes hangulatú fedett teraszra léphetünk ki.

Az ízlésesen kialakított, igényesen parkosított kertben egy nagy méretű fedett pergola, fűthető medence, valamint 3 autó számára térkövezett kocsibeálló kapott helyet, ahová elektromos kapun keresztül juthatunk be. A kert szépségéről pedig automata öntözőrendszer gondoskodik.

A ház építése során felhasznált minőségi anyagoknak és a 20 cm-es teljes szigetelésnek köszönhetően a rezsiköltség minimális (45-48 ezer Ft/hó)

A vételár tartalmazza a ház teljes berendezését, a moziszobát is beleértve.

Amennyiben felkeltette érdeklődését és szeretné személyesen is látni, várom hívását a hét bármely napján.

HITEL IGÉNY ESETÉN segítünk Önnek megtalálni a legjobb megoldást a legalacsonyabb kamatokkal! Ingyenes előbírálat, 4 hónapig érvényes hitelígérvénnyel!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.
Kovács Dénes

Kovács Dénes

Hívjon bizalommal

+36-30-202-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Sasad
+36-30-834-4623

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok