Családi ház Eladó Madaras - Madaras

105 m2Alapterület 3 Szoba
23 490 000 FtÁr
367443Azonosító
További adatok

708 m2 Telek

Utcai Kilátás

Felújított Állapot

Tégla Szerkezet

29 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Dupla komfort Komfort

Saját garázs Parkolás

Közepes Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1950 Építés éve

Nyugati Tájolás

23.490.000 Ft irányáron eladó Bács-Kiskun Vármegyében Madarason egy tágas és rövid időn belül birtokba vehető családi ház.
A 105 m2-es ingatlanban található 3 szoba, ebből kettő utcafrontra és egy udvarra néző, konyha, előszoba, kamra, folyosó és a nappali.
A ház igazán családias hangulatáról a nappali gondoskodik, melyben a mennyezetbe épített ablaknak köszönhetően egésznap világos van.
Ez a remek családi ház 2018-ban több felújítási folyamaton esett át. Első sorba felújításra került a tető, melyet új pompájában a képek is jól szemléltetnek, ezután a 2 fürdőszoba kapott új burkolatot és itt még nem ért véget a felújítás. Rövidesen le lett cserélve a villany és vízvezetékrendszer illetve a fűtés rendszer is. A téli hónapok alatt sem kell aggódnia az új tulajdonosnak hiszen a ház melege több lehetőséggel is megoldott mivel a központi fűtés használható kondenzációs gázkazánnal illetve fatüzeléses kazánnal is. A háztartási meleg vizet gáz bojler szolgáltatja.
Az ingatlan tégla falazata szigeteléssel és nemesvakolattal ellátott. A ház utca fontra néző 4 db nyílászárója fa míg a többi műanyag, illetve minden ablaka redőnnyel felszerelt. 2023-ban további extrákkal bővült az ingatlan. Kiépítésre került egy riasztó és kamerarendszer továbbá a kényelmi funkciókat szolgálva elektromos kapu készült.
A ház hátsó bejáratából kilépve egy közel 30 m2-es terasz található, amely ugyancsak redőnyökkel védett. A 708 m2-es telek hátsó részében még egy kisebb épület is helyet kapott, mely garázsként vagy egyéb melléképületként is használható.
Az ingatlan remek elhelyezkedésének köszönhetően kevesebb mint 100 méterre helyi buszmegálló található, továbbá 200 méteren belül orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, iskola, óvoda, bölcsőde és több élelmiszerbolt is megközelíthető.
Ne hagyja ki ezt a kiváló vételi alkalmat! Ha kulcsra kész házat szeretne gyorsan és jó áron kérem keressen bizalommal. Falusi CSOK, CSOK +, felújítási CSOK valamint az újonnan induló 1+6 milliós energetikai hatékonysági pályázat is igénybe vehető.
Mátyásné Kiss Dalma
06 30 357 6420
Mátyásné Kiss Dalma Rozália

Mátyásné Kiss Dalma Rozália

Hívjon bizalommal

+36-30-357-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Baja
+36703272201

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok