Családi ház Eladó Őrbottyán - a tó közelében

40 m2Alapterület 1 + 1 Szoba
35 900 000 FtÁr
356317Azonosító
További adatok

814 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Felújított Állapot

Tégla Szerkezet

6 m2 Erkély/terasz

Elektromos Fűtés

Komfort Komfort

Saját beálló Parkolás

Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1990 Építés éve

Északkeleti Tájolás

Őrbottyán csendes, rendezett utcájában eladó 814 m2-es telken bruttó 50 m2-es részben könnyűszerkezetes, részben téglaépítésű, hétvégi ház besorolású ingatlan. Közművek szempontjából áram (1x16 Amper), víz, csatorna a házban, gáz az utcában.
Az 5 cm-es aljzatbeton alatt az ingatlan 10 cm-es hungarocell szigetelést kapott, rá minőségi kerámialap burkolást. Az álmennyezet felett is 5cm-es hungarocell szigetelés található, illetve a jó hőtartást segíti a belső falakra ragasztott szürke kőhatású szigetelő anyag (5800 ft/m2). A könnyűszerkezetes résznél a termofa 10 cm-es falazó blokkal lett kiegészítve, és 10 cm-es szigeteléssel.
A műanyag új nyílászárók termoüvegesek, fix szúnyoghálóval ellátottak.
Az utólag B30-as téglából hozzáépített részben (fürdő+előtér) teljesen új víz-,villany-, és csatorna hálózat került kialakításra.
A kert fenntartását kút teszi költségkímélővé, a kerti szerszámoknak, kerékpároknak, téli gumiknak külön kerti tároló található a telek sarkában.
A telek nagysága lehetőséget nyújt több autó beállására.
Az ingatlan per-, és tehermentes, 1/1 tulajdonban van.
Közelben 313 számú busz megállója, ami Budapest-Újpest Városkapu és Vácduka között közlekedik Őrbottyán, Vácrátót, és Püspökszilágy érintésével.

Ha szeretne egy fárasztó nap után olyan ingatlanba hazatérni, ahol a "hurrá nyaralok" érzés folyamatosan jelen van, ezt a házat meg kell néznie!
Szabó Krisztina

Szabó Krisztina

Hívjon bizalommal

+36-70-371-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Dunakeszi
+36 30 459 5211

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok