Nyaraló Eladó Zalaegerszeg - Avashegy

25 m2Alapterület 1 Szoba
16 999 000 FtÁr
358267Azonosító
További adatok

4140 m2 Telek

Udvari Kilátás

Jó állapotú Állapot

Tégla Szerkezet

11 m2 Erkély/terasz

Egyéb Fűtés

Komfort Komfort

Saját beálló Parkolás

Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1992 Építés éve

Nyugati Tájolás

ZALAEGERSZEG csendes utcájában, városra néző panorámával zártkerti ingatlan vált eladóvá mindössze 10 percre a város központjától!

Irányára: 16.999.000 Ft

Zalaegerszeg Avas-hegyi részén vált eladóvá ez a nettó 25 m2-es (+ 11 m2 terasz), jól kialakított, tovább bővíthető (tervrajzzal rendelkező), aszfaltozott úton megközelíthető családi ház egy 4140 m2 - es területen.

Az ingatlan helyet ad egy nagy méretű szobának, egy tágas konyhának és egy szépen felújított fürdőszobának mely zuhanyzóval és toalettel felszerelt, illetve egy gyönyörű kilátással bíró terasznak, mely igény esetén egy beépítés után plusz 1 helyiséggel képes növelni a lakható terünket.

Tulajdonosa kényelmét szolgálja még egy cca.11 m2-es terasz a bejárat előtt, melyről a kilátás gyönyörű a telekre néző panorámával.

A további bővítéshez a jelenlegi tulajdonos már készíttetett tervrajzokat, melynek megvalósítása az új tulajdonos feladata lesz saját igénye és elképzelése szerint.

Melegvízellátásáról egy 80 literes villanybojler felel, fűtése jelenleg nincs, azonban könnyen kivitelezhető akár hűtő-fűtő klíma, akár fűtőpanel segítségével.

A házban történt felújítások pár évvel ezelőtt:

- Megvalósult a teljes áramhálózat cseréje, mely 16 Amperos.

- A teljes vízvezetékek cseréje megtörtént, ezzel egyidejűleg kialakításra került a fürdőszoba, mely zuhanyzóval és toalettel felszerelt.

- Az ingatlan belső terei festésen estek át, illetve a burkolatok cseréje is megtörtént.

- Nyílászárói és ajtajai műanyagból készültek.

A nyugodt, természetközeli otthon az 1990 - es években kizárólag téglából épült, 10 CM-es KÜLSŐ SZIGETELÉSSEL rendelkezik.

Aljzata szigetelt, vasbetonfödémmel rendelkezik, tetejének fedése pala, melynek szerkezete, héjazata kiváló állapotnak örvend.

A házhoz tartozó cca 2 m2-es különálló melléképület tökéletesen alkalmas a kerti munkák elvégzéséhez szükséges szerszámok tárolásához.

Az otthon tulajdonosának és gondosságának köszönhetően mind külső, mind belső állapotát tekintve karbantartott, megkímélt. Nem vizesedik, nem penészes, garantáltan csalódásmentes állapotnak örvend!

A 4140 m2-es, 3 oldalról körbekerített, ÚSZÓKAPUVAL elzárható telek alsó fele NEM igényel művelést és "karbantartást", hiszen akácosból és fenyvesből áll. Ez a rész külön le is van kertelve.

A felő " udvar" részen rengeteg gyümölcsfával találkozhatunk, pl: meggy, barack, körte, dió, alma, szeder, gesztenye, homoktövis és füge.

Az ingatlan Zalaegerszeg Avashegyi-hegyi részén található, mindössze pár percre a városközponttól egy csendes, aszfaltozott, LAKOTT UTCÁBAN, mely télen is könnyen megközelíthető.

Ajánlom azoknak:
-Akik szeretnének egy csendes, zajtól mentes környéken élni , de mégis közel a városhoz.
- Akik szeretnek túrázni, sétálni, hisz ezen a gyönyörű helyen ez könnyen megtehető.
- Akik egy lakás árán (vagy inkább az alatt) szeretnének vásárolni egy területtel rendelkező ingatlant.

Az ingatlan per, igény -és tehermentes tulajdoni lappal rendelkezik, tulajdonviszonyai rendezettek, rövid időn belül birtokba vehető!
Horváth Evelin

Horváth Evelin

Hívjon bizalommal

+36-30-789-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - ICON Ingatlaniroda
+36-30-279-6004

Küldjön üzenetet

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok