Családi ház Eladó Őrbottyán - csendes, panorámás részen

35 m2Alapterület 1 + 1 Szoba
22 900 000 FtÁr
365366Azonosító
További adatok

1230 m2 Telek

Panoráma Kilátás

Közepes Állapot

Fa Szerkezet

Elektromos Fűtés

Összkomfort Komfort

Saját beálló Parkolás

Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

2023 Építés éve

Északkeleti Tájolás

Őrbottyán központ közeli mellékutcájában eladó belterületi, 1230 nm-es összközműves telken található nettó 35 nm-es, könnyűszerkezetes felvonulási épület.
A tulajdoni lapon kivett beépítetlen terület, tehermentes, 1/1 tulajdonban van.
A telek kb. 16 méter széles és kb. 77 méter hosszú, Lf-1 besorolású, azaz falusias lakóövezetbe tartozik, 30%-ban beépíthető (369 nm), a megengedett legnagyobb épületmagasság 5 méter.
A hész leírása alapján két épület építhető, abból az egyik bírhat lakóbesorolással.

A felvonulási épület könnyűszerkezetes, a falak belső üveggyapot szigetelést kaptak, de a hőtartás fokozható egy külső hungarocell szigeteléssel. A nyílászárók műanyagok, thermoüvegesek, de a bejárati, és a beltéri ajtók is újak. A födémen is üveggyapot lett letéve, így már most is jó a hőtartása a kis háznak.
A fűtés elektromosan megoldott, a meleg vizet villanybojler biztosítja.

A telek nagysága lehetőséget ad állattartásra, növénytermesztésre, de több autó beállására is marad hely. Jelenleg is több termő gyümölcsfa díszíti a kertet.

A 315-ös számú távolsági busz megállója kb. 500 méterre található az ingatlantól (Budapest Újpest- Városkapu, és Püspökszilágy között közlekedik). A vasútállomás kb. 800 méterre van az ingatlantól.(Vác és Budapest Nyugati pályaudvar között közlekedik-gyorsított járattal is).
Kikapcsolódásra az őrbottyáni horgásztó, a veresegyházi tavak, a termál fürdő, az uszoda, a medvepark, és a vácrátóti arborétum nyújt lehetőséget egy hosszú nap után.
A fő út melletti sok kis bolton kívül a közeli Veresegyházán a központban Lidl is található, de a közelben van orvosi rendelő, általános iskola, óvoda, posta, gyógyszertár.

Megtekintésre előre egyeztetett időpontban van lehetőség. Kérem keressen a hét bármely napján.
Szabó Krisztina

Szabó Krisztina

Hívjon bizalommal

+36-70-371-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Dunakeszi
+36 30 459 5211

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok