Sorház Eladó Üröm - Damjanich utca

165 m2Alapterület 4 + 1 Szoba
199 900 000 FtÁr
366601Azonosító
További adatok

235 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Új Állapot

Tégla Szerkezet

60 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Dupla komfort Komfort

Saját garázs Parkolás

Nincs Lift

Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

2006 Építés éve

Délkeleti Tájolás

Kiváló lehetőség Ürömön a Táborföldi Lakóparkban!

Üröm méltán népszerű részén a Táborföldi Lakóparkban kínálunk eladásra kertes, családias környezetben egy 2007-ben épült, 2023-ban igényesen, jól átgondolt minőségi anyagok felhasználásával felújított lakást.
Az ingatlan 125 m2-es, melyhez egy szépen gondozott, 235 m2-es privát kert tartozik, valamint egy 40 m2-es saját garázs.

A földszinten található a nappali, az olasz tervezésű STOSA Cucine konyha (Whirlpool gépekkel), valamint az étkező, vendégszoba és egy mosdó.

A kert felé nyíló ajtók szúnyoghálóval és elektromos redőnnyel vannak felszerelve. Az emeleten található egy tágas hálószoba (20m2) egyedi tervezésű beépített gardróbszekrénnyel, valamint két kisebb szoba (9,74 m2 és 8,3 m2). Az emeleten továbbá még egy nagyobb méretű fürdőszoba található, melyben esőzuhany, külön kád és nagy mosdó lett kialakítva, beépített szekrényekkel. Mindkét emelet klímával van ellátva.

Az ingatlan alsó részén található egy külön bejáratú, kétállásos garázs, mely polcokkal és tárolóhelyekkel van felszerelve, valamint BWT víz lágyítóval. A garázs hideg időben fűthető.

A kertben egy L alakú terasz található külön étkező-, nappali- és főzőtérrel, egy kerti tárolóval. Az öntözőrendszer egész évben jó állapotban tartja a kevés karbantartást igénylő zöld teret.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, további információra lenne szüksége, hívjon bizalommal!

INGYENES hitel tanácsadás!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.

ID:366430
Füredi Felícia

Füredi Felícia

Hívjon bizalommal

+36-30-828-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Best Sellers
+36 1 323 1873

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok