Házrész Eladó Budapest XX. kerület - Pacsirtatelep csendes utcájában

56 m2Alapterület 2 Szoba
45 000 000 FtÁr
360683Azonosító
További adatok

296 m2 Telek

Udvari Kilátás

Jó állapotú Állapot

Tégla Szerkezet

13 m2 Erkély/terasz

Gáz (konvektor) Fűtés

Komfort Komfort

Utcán, közterületen Parkolás

Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1965 Építés éve

Megvételre kínálom Budapest XX. kerületében Pesterzsébet Pacsirta telepen egy gyönyörűen karbantartott, leválasztott családi házrészt. Az ingatlan 56 nm-es, és ideális otthont nyújt egy családnak a csendes, családi házas övezetben.

Az ingatlan kényelmes elrendezésű, 2 szoba, étkező, konyha, fürdőszoba és kamra helyiségekből áll. A ház teljesen szigetelt, műanyag nyílászárókkal rendelkezik, így garantálva a kiváló hőszigetelést és energiatakarékosságot.

A fűtést gázkonvektorok biztosítják, míg a melegvizet hatékonyan egy modern gázkazán szolgáltatja.

A telek gondosan kialakított: a szinte új, asztalos által készített fedett terasz ideális hely a kikapcsolódásra, míg a hátsó két nagyméretű többfunkciós helyiség (műhely, tároló) kiválóan szolgálják a mindennapi igényeket.

Az udvar nagy része betonozott, a bejárati ajtó előtt pedig egy kis virágos kert teremt kellemes atmoszférát. A szépen gondozott kertben veteményes, gyümölcsfák, ribizli és málnabokrok teszik még hangulatosabbá az otthont.

A ház csendes, kulturált környezetben helyezkedik el, ahol kedves és barátságos szomszédok várják az új tulajdonosokat.

Az infrastruktúra kiváló, minden szükséges szolgáltatás könnyen elérhető. A CBA Príma és pékség mindössze 2-3 perc sétára található. A közlekedés is kiváló, a buszok (36, 66), villamos (52, 2B), HÉV pár perc sétával elérhetők. A környéken iskola és óvoda is megtalálható, így minden a család kényelmét szolgálja.

Ár: 45 MFt

Hívjon minket, hogy személyesen is megtekinthesse ezt az ingatlant!


INGYENES hitel tanácsadás!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

SzT
Szalai Tibor

Szalai Tibor

Hívjon bizalommal

+36-20-777-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Sashalom

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok