Lakás (téglaépítésű) Eladó Miskolc - Miskolc Rózsadombján

71 m2Alapterület 3 Szoba
96 300 000 FtÁr
361190Azonosító
További adatok

Panoráma Kilátás

Új Állapot

Tégla Szerkezet

72 m2 Erkély/terasz

Házközponti egyedi mérővel Fűtés

Összkomfort Komfort

Garázs/beálló vásárolható Parkolás

Emelet 4

Legfelső emelet

Van Lift

Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Nincs Kertkapcsolat

2022 Építés éve

Keleti Tájolás

Utolsó lehetőség Miskolc Rózsadombján!

Az Aulich utca közelében épülő Móga Liget Társasház 18 lakásos, változatos elrendezésű és szobaszámú, 50 m2 – 84 m2 közötti alapterületű, teraszos lakások leköthetők.

Lakószintenként 4 lakás lesz kialakítva, kivéve a legfelső szinten, ahol két, frekventált adottságú un. “penthouse” lakás található, melyhez egy nagyméretű U alakú 3 égtájas tetőterasz kapcsolódik.
A társasház alatt elhelyezkedő külön bejáratú teremgarázstól a panorámás tetőlakásokig, energiatakarékos, 8 személyes lift közlekedik. A pinceszinten kerülnek kialakításra korlátozott számban, a gépkocsi parkolók és tárolók. További lehetőség van a parkolást külső parkoló helyeken is megoldani.

A társasház monolit vasbeton pillérvázas, a pillérek között 30-as tégla kitöltő falazattal és 10 cm Dryvit hőszigeteléssel épül. Az ablakok, és a teraszra nyíló nagyméretű üvegajtók 3 rétegű üvegezéssel ellátott, dupla gumis tömítésű műanyag nyílászárók, belül fehér, kívül antracitszürke színben. A lakás helyiségeiben kizárólag padlófűtés készül. Az épület fűtését hőszivattyú által biztosított központi fűtésrendszer látja el, melynek a szabályzását és vezérlését az időjárás függvényében automatika végzi. Emellett minden lakás külön szabályozható okos termosztáttal és egyedi hőmennyiségmérővel rendelkezik, így mindenki számára komfortos hőmérséklet állítható be a nap minden szakában.

A társasháztól a városi buszközlekedés megállója 2 perces sétával, valamint az élelmiszerboltok, orvosi rendelők, bölcsődék, óvodák, iskolák 5 percen belül elérhetőek.

A modern kor szellemében tervezett, kiváló hőszigetelésű, alacsony rezsijű otthonok változatos alapterülettel, elosztással kerülnek megépítésre.
Várható átadás 2024. június vége

További részletekért keresse irodánkat!
Sipos Imre

Sipos Imre

Hívjon bizalommal

+36-30-825-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Demeter Ingatlanközpont

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok