Ipari terület Eladó Budapest II. kerület - Kölcsey utca

360 m2Alapterület 6 Szoba
270 000 000 FtÁr
354639Azonosító
További adatok

1000 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Jó állapotú Állapot

Tégla Szerkezet

30 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Dupla komfort Komfort

Saját garázs Parkolás

Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1988 Építés éve

Engedéllyel rendelkező autószerelő műhely + családi ház eladó!

A II. kerület egyik legszebb részén, Hársakalja városrész hangulatos kis utcájában kínáljuk eladásra ezt a 360 m2-es jó állapotú, SZIGETELT, 6 szobás, 3 fürdőszobával rendelkező ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZAT egy 1000 m2-es gondozott telken, valamint a hozzá tartozó TELJESEN FELSZERELT, MŰKÖDÉSI ENGEDÉLLYEL RENDELKEZŐ autószerelő műhelyt, és a hozzá tartozó irodát. Elhelyezkedése kiváló, csupán egy utcára található a Hármashatár-hegy déli oldaláról induló tanösvény.

Az ingatlan tökéletesen alkalmas 2 generáció együttélésére. Minden szinten található hálószoba, konyha, és fürdőszoba is! Nappalija egy eltolható, elismert képzőművész által készített fallal elválasztható a rendkívül világos étkezős télikerttől, ahonnan csodás kilátás nyílik a kertre, illetve a medencére.

A terasz ékköve a 3x6 méteres folyamatosan karbantartott, eltolható tetővel felszerelt medence. Az otthoni kikapcsolódást egy beltéri szauna teszi teljessé.
A bokrokkal, fákkal, sövényekkel tarkított kertjére csak ebből az ingatlanból lehet rálátni, a privát pihenés garantált.

A műhely külön (másik utcáról nyíló) bejáraton keresztül is megközelíthető. Tartozik hozzá egy különálló kisebb tégla irodaépület is.

További információért keressen nyugodtan, akár hétvégén is!
Fáczán Dávid

Fáczán Dávid

Hívjon bizalommal

+36-30-398-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Best Sellers
+36 1 323 1873

Küldjön üzenetet

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok