Lakás (téglaépítésű) Eladó Budapest XIII. kerület - Danubius utca

75 m2Alapterület 3 Szoba
218 500 000 FtÁr
361061Azonosító
További adatok

Panoráma Kilátás

Újszerű Állapot

Tégla Szerkezet

120 m2 Erkély/terasz

Házközponti egyedi mérővel Fűtés

Luxus Komfort

Garázs/beálló vásárolható Parkolás

Emelet 9

Legfelső emelet

Van Lift

Kiváló Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Nincs Kertkapcsolat

2021 Építés éve

Nyugati Tájolás

Legfelső emelet! Jakuzzi a 9-.en! Napfényes! Dunai panorámás Penthouse!
Képzeld el, hogy a nap végén a teraszodon vagy akár a Jakuzzidból ülve nézed naplementét!

Eladó a 13. kerületben a Marina Parton, a Duna Terasz Prémium-ban egy 75m2+60m2-es, 9. (legfelső) emeleti nyugati tájolású, napfényes, 3 szobás Penthouse lakás.
A 35m2-es nappali az ingatlan közepén található és a 2 oldalán helyezkednek el a hálószobák, amelyekhez tartozik egy-egy fürdőszoba is. Így a hálószobák teljesen szeparáltak. Minden helyiség Ny-i tájolású, így egész nap világos.
Kiemelten figyeltek az szellőzésre is, így az összes fürdőszoba és a konyha elszívója egyenesen a tetőre csatlakozik nem a ház központi rendszerére, így biztosítva a szagtalan főzés élményét is.

Az közel 60m2-es terasz a lakás másik ékköve, ahol megtalálható a Dunai panorámás napozóterasz, és a 24m2-es télikert is. Eltolható üvegtáblákkal, illetve szél- és esőszenzorral felszerelt lamellákkal. A télikert közepén egy 6 személyes Jakuzzi található, ami egyedinek számít, nemcsak a Marina parton, hanem a környéken is. A terasz burkolatra még került egy 4,5cm-es magas minőségű műfű réteg is a tökéletes kényelem miatt.

A lakás tervezésekor az egyik fő szempont volt az időtállóság :
Legyen szó az előszobában „Kaza” kézzel csiszolt betonlapokról, a falra felhelyezett olasz márványlapokról, vagy az egyedi vynil tapétáról.
A lakás felszereltsége:
- Design klíma
- Egyedi tervezésű, magas színvonalú, beépített bútorok
- Olasz design konyha, beépített német minőségű gépekkel
- Fedett, téliesített 24m2-es terasz, eltolható üvegtáblákkal, és lamellával. Szél- és esőérzékelő szenzorokkal.
- Jakuzzi és a hozzá tartozó kinti vízkiállás, illetve a magasabb áramvételi lehetőség, extra biztosítéktáblával.
- Elektromos redőnyök


A környék:
A Duna Terasz Prémium olyan lenyűgöző adottságokkal rendelkező helyszínre épül, amelyből városszerte kevés létezik. A XIII. kerületi Vizafogó városrész állandóan fejlődő, megújuló, új-építésű házakkal övezett lakóövezete egyedi életmódot biztosít a lakóinak.
Képzeld el, hogy a nap végén a teraszodon ülve nézed naplementét! A helyszín garantálja, hogy mindennapjaid része lesz a folyó, a sétány és a kikötő.
Pár lépésre a Duna part, de számtalan szórakozási és sportolási lehetőséget talál ebben az exkluzív környezetben: Marina sétányon játszóterek, kültéri edzőterem, teniszpálya igényes éttermek, kávézók, élelmiszerbolt, jacht kikötők, kondi termek, medencék, futó pálya.
Frekventáltságát tekintve 5 percre a 3-as metró, buszok, kerékpárút szinte a ház előtt, a kikötő kb. 100 méter, így akár autóval, biciklivel, metróval vagy akár hajóval is elérheti a belvárost.

Befektetés:
A Duna-parti lakások igen kedveltek a befektetők körében, nem ok nélkül. A korlátozottan rendelkezésre álló, Duna menti telkeken épült ingatlanok azon felül, hogy értékállóak minden évben jelentősen növekszik az értékük, illetve gyorsan és egyszerűen bérbe lehet adni, így akár kiemelkedő hozamot biztosítanak tulajdonosaiknak.

Ha Ön családjával egy nyugodt, biztonságos, tiszta levegőjű, kényelmes otthont keres, vagy akár egy jó befektetést, várom szíves hívását!
Posta Péter

Posta Péter

Hívjon bizalommal

+36-70-620-mutasd!

Beszélt nyelvek:

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Marina Ingatlan
+36-70-620-2627

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok